Pamela Anderson poartă creațiile designer-ului român Andreea Bădală

Data publicării:

Pamela Anderson strălucește în brand-ul românesc al Andreei Bădală pentru editorialul unei prestigioase reviste de fashion

Vedeta internațională Pamela Anderson a optat  pentru o piesă emblematică demnată de Andreea Bădală în cel mai nou număr al prestigioasei reviste  Fashion Magazine Canada. 

Editorialul surprinde și celebrează transformarea și  renașterea ei recentă, iar alegerea vestimentară vine ca o completare a noii sale direcții estetice.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FASHION Magazine (@fashioncanada)


În acest an, Pamela Anderson revine în lumina reflectoarelor și pune stăpânire pe  propria poveste odată cu lansarea cărții "Love, Pamela", dar și a documentarului  "Pamela: A Love Story" pe Netflix. 

 


În ediția digitală a Fashion Magazine lansată pe 14 septembrie, Pamela Anderson își  redefinește identitatea purtând Bra top-ul Sculpt de la MURMUR, o piesă-semnătură a brand-ului românesc îndrăgit peste hotare.


Alegerea vedetei face parte din seria lansată de designer-ul  Andreea Bădală încă de la începuturile brand-ului, în 2011, și își găsește inspirația în lenjeria vintage. Cu o construcție de cupe retro, realizat din satin premium italienesc  si detalii metalice aurii.

 


Aceeași piesă  a fost aleasă și de alte vedete internaționale de-a lungul  anilor: Paris Hilton a purtat-o pe coperta Cosmopolitan Spain, iar Draya Michelle a  furat privirile tuturor, defilând pe străzile newyorkeze în bra top-ul Sculpt, la NY  Fashion Week.

 Vedete internaționale precum Madonna,  Beyonce, Lady Gaga, Miley Cyrus, Kylie Jenner sau Katy Perry au purtat piesele Andreei Bădală de-a lungul vremii. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel