Paul Surugiu - Fuego, decorat cu Ordinul de Onoare la Chișinău, la împlinirea a 30 de ani de carieră: „Prima distincție de acest gen oferită unui artist”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Paul Surugiu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Paul Surugiu, Facebook

Paul Surugiu a fost surprins de publicul din Chișinău, la sărbătorirea celor 30 de ani de carieră.

Paul Surugiu, cunoscut de publicul larg drept Fuego, este, fără îndoială, unul dintre cei mai longevivi artiști din țara noastră. Recent, acesta a împlinit 30 de ani de când este pe scenă, lucru care nu putea fi marcat altfel, decât prin intermediul unui spectacol. Aproximativ 5000 de oameni au venit să-și susțină idolul și să-i transmită direct susținerea solistului și pe viitor, iar Primăria Municipiul Chișinău, căci aici a fost susținut spectacolul, nu a trecut neobservată munca și dedicarea pe care Fuego a arătat-o până acum publicului de aici. În acest sens, artistul a fost decorat cu Ordinul de Onoare din partea Primăriei Municipiului Chișinău, în această zi atât de specială pentru el.

„Paul Surugiu-Fuego a aniversat 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, duminică seara, 11 iunie, la Teatrul Verde din Chișinău. Evenimentul a fost unul deosebit, artistul a evoluat în fața unui public numeros, de peste 5000 de oameni. Cu ocazia a 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, Primăria Municipiului Chișinău i-a oferit „ORDINUL DE ONOARE” pentru merite deosebite în plan cultural. Această distincție onorifică este prima de acest gen oferită unui artist și se va acorda personalităților remarcabile care contribuie la promovarea valorilor naționale ale Republicii Moldova și ale Chișinăului. E o bucurie să știm că avem astfel de promotori ai orașului nostru și ne bucurăm să fim alături de un artist care de ani de zile se dăruiește artei.Îi dorim să înmulțească anii de carieră cu încă vreo 60 și să ne bucure cu muzica sa!”, a scris Ion Ceban, primarul Municipiul Chișinău, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Recunoașteți personajul? Este un cunoscut cântăreț din România

Paul Surugiu, onorat de premiul acordat

Vizibil emoționat, artistul a ținut să mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul de care se bucură astăzi printr-o postare făcută pe rețelele de socializare. Într-o societate în care apar constant noi trenduri muzica și tineri artiști, care cuceresc topurile industriei, acesta a reușit cu brio să se mențină, de-a lungul timpului, la inimile publicului său, public căruia Paul Surugiu îi mulțumește pentru fidelitate. În continuare, artistul promite să aducă aceleași valori în industria muzicală.

„M-am bucurat să celebrez cei 30 de ani de carieră artistică alături de publicul basarabean, duminică seara, la Teatrul Verde! Sunt onorat să știu că oamenii au venit să mă vadă și să-mi asculte muzica! Totodată, am fost plăcut surprins să primesc, din partea Primăriei Municipiului Chișinău, ”ORDINUL DE ONOARE” pentru merite culturale. E mare lucru să știi că munca ta e răsplătită și astfel! Iubesc Chișinăul, iubesc Moldova, publicul de aici și am nenumărate amintiri! Cred că spațiul acesta frate cu noi are nenumărate valori și eu sunt mândru că sunt iubit în Basarabia, că am peste 20 de ani de când cânt aici și de când sufletul meu rezonează cu publicul moldovean, realizând aici numeroase lucruri memorabile, de la toate proiectele mele, la legătura cu marii poeți Grigore Vieru și Nicolae Dabija! Mulțumesc domnului primar Ion Ceban și promit că voi reveni cu drag la Chișinău, respectând cu sfințenie dragostea pentru acest oraș și pentru oamenii săi, care m-au răsplătit mereu cu emoții, aplauze și împliniri!”, a scris artistul pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel