Paula Chirilă, rețetă pentru un desert irezistibil: „Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată, pufoasă, gustoasă și super fină”

Data publicării:

Paula Chirilă a dezvăluit cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată.

Pe lângă carieră și familie, Paula Chirilă își dedică timp și pentru a intra în bucătărie.Recent, vedeta a împărtășit cu fanii o rețetă delicioasă de negresă cu glazură de ciocolată. Prezentatoarea TV promite că va ieși foarte pufoasă, gustoasă și super fină. 

Paula Chirilă, rețetă pentru un desert irezistibil

„ Cea mai rapidă și gustoasă rețetă de negresă cu glazură de ciocolată, pufoasă, gustoasă și super fină .”, a spus Paula Chirilă pe Facebook.

Ingrediente pentru negresă:

2 căni de făină;

o jumătate de cană de ulei;

un ou;

o cană de zahăr

o cană de lapte;

2 linguri de cacao;

3 linguri de gem;

o linguriță de bicarbonat nestins;

esență de rom și puțin de vanilie;

un praf de sare.

Mod de preparare: 

Punem făina, uleiul, oul, zahărul și laptele într-un bol. Cu ajutorul unei linguri mai mari sau a unei spatule, amestecăm ingredientele.

„ Se amestecă cu grijă ca să nu se facă cocoloașe. În principiu, întâi se pun toate ingredientele solide și apoi cele lichide, treptat, ușor-ușor și se incorporează ca să nu se facă cocoloașe .”, a explicat Paula Chirilă.

După ce am amestecat bine, adăugăm și restul de ingrediente, adică gem, cacao, bicarbonat, esențe și sare. Amestecăm în continuare până când obținem o compoziție omogenă.

Ulterior, turnăm compoziția într-o tavă pe care am tapetat-o cu hârtie de copt.

„ Am luat hârtia de copt și am umezit-o puțin ca să devină la flexibilă. Acesta este secretul ca să o putem tapeta așa cum trebuie .”, a dezvăluit vedeta.

După ce am pus compoziția în tavă, aceasta va fi pusă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, timp de 35 de minute.

Ingrediente pentru glazură:

un pachet de unt;

2 linguri de lapte;

o ciocolată

Mod de preparare:  Punem toate ingredientele la foc mic și să amestecăm până când acestea devin o compoziție omogenă. Ulterior, după ce am scos prăjitura de la cuptor, punem uniform glazura pe toată suprafața sa. Opțional, se poate presăra și zahăr pudră pe deasupra, potrivit kfetele.ro

Paula Chirilă, copilărie cu neajunsuri și scandaluri în familie

Este o actriță de succes, admirată și iubită de public, însă viața Paulei Chirilă nu a fost deloc ușoară. Artista și-a reamintit un episod dramatic din perioada în care era la facultate și nu avea nici măcar ce să mănânce. 

„Am făcut și foamea când eram actriță debutantă. Aveam 600 de lei salariu, angajată la Oradea. Două săptămâni am mâncat slănină și niște usturoi, rămăsese o bucată de slănină în frigider, de la colega mea de garsonieră”, a povestit Paula Chirilă, la Antena Stars.


Mai mult, actrița a povestit că viața de la facultate era, de fapt, un scenariu mai plăcut decât cel din casa părintească. Acasă, mama ei se lupta cu sărăcia și cu ieșirile scandaloase ale soțului, devenit alcoolic. Paula mărturisește că a plecat la facultate pentru a scăpa de atmosfera din casă. 


„Mi-era rușine să o sun pe mama și să văd că nu are bani să-mi trimită. Știam că nu are. Tata era șomer (...), i-a plăcut cu băuturica și asta nu a adus foarte multă fericire în familie. El devenise destul de violent (...) Am dat la facultate, am terminat, am și lucrat noapte de noapte la spital. Ziua eram la facultate și după cursuri fugeam de gardă la spital. (...) Pentru mine era o evadare, ca să nu mă mai duc acasă, să nu-l mai aud. Nu puteai să stai în casa aia de cât de mult scandal era. Pentru mine a fost o evadare din viața mea. Eu am evadat dând la facultate”, a mărturisit actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel