”Pentru mine a fost o dezamăgire totală”. Karmen Herscovici, despre începuturile în lumea modei: Am făcut chestii nefăcute. Nu era ce avea omul pe harta mentală

Data publicării:
FOTO: captura video Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO: captura video Spectacola

Designerul Karmen Herscovici a vorbit la Mi-Th Influencer despre începuturile sale în lumea modei.

Designerul Karmen Herscovici a fost invitată în emisiunea Mi-Th Influencer de la Spectacola, moderată de Thea Haimovitz, unde a vorbit despre primii săi pași în lumea modei, dar și cum a fost nevoie de foarte multă muncă, mai ales cu sine, pentru a deveni omul care este în 2024.

”Ideea de a fi designer este unul dintre rolurile mele, pentru că plecând de acasă de dimineață și consacrând ziua lui Dumnezeu, îți dai seama că este important să faci lucrurile din inimă, din interior.

Ca designer, în 2024, trebuie să te adaptezi vieții, societății. De aici s-au născut multe capsule”, și-a început, timid, prezentarea Karmen Herscovici, care până acum a evitat să vorbească despre sine, lăsând ca acest lucru să fie făcut de creațiile sale vestimentare.

Cu o carieră care se întinde pe mai bine de două decenii, Karmen Herscovici a rememorat începutul său în lumea modei.

”Am deschis un magazin, care mi-a arătat că dacă aduci calitate, aveam marfă românească produsă pentru export, nu ai cui să te adresezi. Pentru mine a fost o dezamăgire totală. Vindeam pulovere și ținute de zi. Nu erau scumpe, ci de calitate. Nu era ce avea omul pe harta mentală.

Și am zis că trebuie să fac ceva. Am deschis un atelier mic și am început să desenez. Și atunci, în 2002, am realizat că știu să desenez. Am întrebat-o pe mama mea: De ce? (n.r. nu am știut până atunci). Mama mi-a spus: Am fost prea ocupați. Profesoara de desen trebuia să îți spună. Astea erau vremurile atunci. Să le mulțumim  pentru ce am primit. Am continuat cu scos colecții de mireasă.

Pur și simplu am avut perseverență și mi-am urmat instinctul și am creat rochii de mireasă. Am făcut chestii nefăcute, am fost la un târg cu podium, în stand, am adus manechine care au mers tot timpul, a fost un succes”, a mai spus Karmen Herscovici.

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu oferă consiliere gratuită. Ce criterii trebuie să îndeplinești pentru a primi ajutor de la femeia de afaceri: „Nu o fac pentru oricine”

Karmen Hescovici: Am lucrat enorm, cu mine, ca să pot să ajung unde sunt acum

Potrivit designerului, cel mai mare minus al său este dat de lipsa curajului de a se expune.

”A fost un succes, s-au făcut bani, numai că nu am știut cum să îl gestionez. Între timp am început să mă dezvolt personal, iar concluzia în 2024, din momentul Aici și Acum, nu poți să faci nimic în viață fără să se reflecte.

Interiorul nostru se reflectă în business-ul nostru. În afară de problema aceasta cu curajul în fața camerei, am lucrat enorm, cu mine, ca să pot să ajung unde sunt acum”, a mai spus designerul Karmen Herscovici, adăugând că a apelat chiar la ajutorul unui psiholog.

Mai multe în video:

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel