Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit în sala de judecată. Ce acuzații i-a adus fosta soție

Data publicării:
Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show
Descriere foto: Pepe, Raluca Pastramă, captură video Youtube, Xtra Night Show

Scandalul dintre Pepe și fosta sa soție, Raluca Pastramă, continuă. Cei doi nu se pot înțelege din cauza programului copiilor, motiv pentru care s-au întâlnit la tribunal, la trei ani de la divorț

După trei ani de la divorț, Pepe și Raluca Pastramă încă nu și-au rezolvat problemele. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar după 8 ani de căsnicie au ales să pună punct relației și să o ia pe drumuri separate. Au împreună două fetițe, iar acum se află în război pentru domiciliul acestora.

„Mă denigrează”

Raluca Pastramă a făcut mai multe declarații și a adus o serie de acuzații la adresa fostului ei soț. Aceasta a mărturisit că Pepe o denigrează și profită de faptul că ea nu apare la televiziuni pentru a-și spune punctul de vedere. De asemenea, femeia a declarat că tot ce își dorește este ca cele două fetițe să vadă doar lucruri frumoase despre părinții lor și că ea nu l-a jignit niciodată. În plus, Raluca Pastramă a spus că își dorește ca fetițele să petreacă o săptămână cu ea și o săptămână cu tatăl, astfel încât să nu simtă lipsa niciunui părinte din viața lor. 

„Să-l filmați și pe Ibrahim. S-au împrietenit ei doi acum. Nu consider, asta fac. El este martorul lui Pepe. El spune că nu-i duc copiii. Interesul superior al copiilor este să aibă program de mamă și tată. Noi știm cum este programul copiilor. Asta face pentru faptul că eu nu dau declarații, dar o voi face.

Mă denigrează. Sunt mama copiilor lui, eu niciodată nu l-am denigrat. Eu vreau ca și copiii mei să vadă lucruri frumoase, nu să vadă mai târziu lucruri urâte despre el. Când vrei să faci bani. Am avut procesul cu Ibrahim. El își vede copilul o dată la două săptămâni”, a spus Raluca Pastramă, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Te-ar putea interesa și: Dana Roba, acuzată de infidelitate în căsnicia cu Daniel Balaciu. Make-up artista a dat cărțile pe față

„Eu m-am ocupat de copii”

La rândul său, Pepe a făcut mai multe declarații. Artistul a precizat că nu i-a refuzat niciodată accesul fostei sale soții la cele două fetițe și că poate veni oricând să le ia pentru a petrece timp cu ele. De asemenea, cântărețul a menționat că nu i se pare normal ca un copil să aibă două locuri unde să locuiască și că el este cel care s-a ocupat de copii. Mai mult decât atât, Pepe a spus că fetițele au declarat că vor să rămână cu tatăl lor. 

„Dacă ea nu se înțelege cu niciunul dintre noi, la ea e problema. Am aflat astăzi în sala de judecată că am avut o înțelege pe gură. Ea a plecat de acasă. Să vină după fete și să le ia când vrea, în weekend. Cu ce? Chiar sunt curios cu ce. Nu i-am refuzat niciodată accesul acasă. Nu vi se pare prost ca un copil să aibă două case? Ea zice că ne-am înțeles verbal. Avem acord parental. Prin mail-uri.

Avem acord că fetele locuiesc la mine. Ea și-a dorit asta. Eu m-am ocupat de copii și spune că ea le-a crescut până la divorț, iar acum să le crească tatăl. Eu nu am plătit niciun leu. Eu nu am înțeles de ce m-a chemat astăzi. Voia să se judece în lipsa mea. Nu i-a ieșit că nu e nimeni prost. În concluzie, copiii au dat declarație și vor să rămână acasă”, a declarat Pepe, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel