Pericolul ascuns din banane! Doctorul Mihai Pautov vorbește despre riscurile la care ne expunem consumând acest fruct: „Poate să ducă la moarte”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Doctorul Mihail/YouTube
Descriere foto: Sursă foto: Doctorul Mihail/YouTube

Bananele sunt fructele preferate ale multor persoane, dar puțin cunosc riscurile la care se supun atunci când le mănâncă. De aceea, medicul Mihai Pautov a decis să explice ce se poate întâmpla dacă consumăm acest aliment.

Am putea spune că, până acum, bananele sunt o gustare sănătoasă, care poate completa cu succesul micul dejun, oferind sațietatea de care avem nevoie, însă aceste fructe pot cauza mai multe probleme.

Cât de grav este consumul de banane. Ce se ascunde în acest fruct

Mihail Pautov este un cunoscut medic din România, care a devenit extrem de îndrăgit de români după ce a participat la mai multe emisiuni televizate. Văzând că are succes și dorind să oferă o mână de ajutor oamenilor, doctorul postează diverse videoclipuri despre sănătate în mediul online.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când doctorul Mihail Pautov a ales să vorbească despre adevărul din spatele consumului de banane. Am spune că nu poate fi nimic rău atunci când consumăm acest fruct, ba din contră, doar că lucrurile nu stau deloc așa.

„Există în banane un foarte mare pericol pentru organul genital masculin. Banana poate reprezenta un pericol pentru p#nis, dar nu pentru că are ceva în ea, ci pentru că bananele care provin din Brazilia, Uruguay, Paraguai sau Argentina pot veni în ciorchine, care ascunde un păianjen. Este un păianjen veninos, care are până la 5 centimetri și, atenție, se numește Foneutria nigriventer, iar mușcătura lui provoacă simptome severe, inclusiv creșterea pulsului, a tensiunii arteriale și a frecvenței respiratorie.”, a explicat doctorul Mihail Pautov, pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Beneficiile uluitoare ale consumului de unt. Medicul Mihail Pautov: „Are anumite avantaje pentru sănătate”

Un român a găsit acest păianjen veninos printre banane

Ai crede că e ireal ce spune doctorul Mihail Pautov și se nu se poate întâmplă în România, Ei bine, cunoscutul medic contrazice această ipoteză și povestește cum chiar un român a trecut prin această experiență neplăcută

„S-a întâmplat în România. La un moment dat, un om a cumpărat un ciorchine de banane și a găsit în el un ditamai păianjenul. Pe lângă asta, păianjenul are șase neurotoxine, care duc la niște dureri extraordinare în tot corpul și, ceea ce mai provoacă, se cheamă priapism, adică o er#cție penilă care durează mai multe ore și, în multe cazuri documentate, poate să ducă la moarte. Nu e nimic amuzant în asta, pentru că o er#cție care durează multe ore este foarte dureroasă, poate să ducă chiar la impotență, dacă supraviețuiești acestei mușcături de păianjen.”, a continuat doctorul Mihail Pautov.

Te-ar putea interesa și: Top 6 alimente pentru o inimă sănătoasă. Medicul Mihail Pautov: „Ideal ar fi să mâncăm în fiecare zi câte o porție”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel