Petre Roman, îndurerat după ce a aflat de moartea fostei soții, Mioara Roman: „Era un om foarte puternic. A făcut mult bine în viața ei”

Data actualizării: | Data publicării:
Petre Roman, Mioara Roman, captură video Youtube/ Kanal D Romania, Viva Online
Descriere foto: Petre Roman, Mioara Roman, captură video Youtube/ Kanal D Romania, Viva Online

Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman, a reacționat public, după a aflat că fosta lui soție s-a stins din viață. Vestea morții l-a îndurerat pe fostul premier al României.

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viată în această dimineață, la vârsta de 83 de ani, la azilul din Snagov unde fusese internată de câteva luni. Decesul a survenit în urma unui stop cardio-respirator, chiar cu două luni înainte de a împlini 84 de ani. Medicii au încercat din răsputeri să o readucă la viaţă, însă fără succes.

„Era un om foarte puternic, foarte inteligent și foarte pregătit. A făcut mult bine în viața ei”

Vestea morții Mioarei Roman i-a îndurerat pe toți membrii familiei sale, dar și pe cei care au iubit-o și au admirat-o. Chiar dacă au divorțat în 2007, iar de atunci nu și-au mai vorbit niciodată, potrivit informaților apărute în spațiul public, Petre Roman a fost cu adevărat afectat la aflarea veștii că fosta soție, cea cu care a împărtășit mai bine de 30 de ani de iubire, s-a stins din viață. Fostul premier al României a mărturisit că mereu a considerat-o pe fosta soție o persoană puternică, inteligentă, care a făcut foarte mult bine persoanelor din jurul ei.

„Îmi pare rău că s-a dus dintre noi, dar ea o lungă perioadă s-a luptat cu o boală grea. A făcut-o cu personalitatea pe care o avea. Era un om foarte puternic, foarte inteligent și foarte pregătit. Era o persoană foarte cultă. A făcut mult bine în viața ei. A oferit sprijin oricui.

A fost un profesor absolut remarcabil și sunt convins că sunt foarte mulți oameni tineri, și nu numai, au deprins foarte multe lucruri de la ea. A fost greu pentru ea. S-a luptat mult cu boala și sunt sigur că Dumnezeu o ia să o odihnească”, a spus Petre Roman, pentru Antena Stars.

Citește și: A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fotografii din tinerețea celor doi

Oana Roman a făcut anunțul trist

Cea care a făcut anunțul trist a fost Oana Roman. Fiica lui Petre Roman se afla în vacanță în Egipt, împreună cu fiica sa, când a aflat vestea tragică. Și-a dorit să sărbătorească ziua de naștere a Isabelei, care a împlinit 10 ani pe 21 februarie, însă au fost nevoite să se întoarcă în țară în această dimineață.

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămică, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel