Petre Roman, vinovat pentru problemele de sănătate ale Mioarei Roman? „Nu este ușor să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie”

Data publicării:
Petre ROman, Mioara Roman, captură video Youtube/ Kanal D Romania, Viva Online
Descriere foto: Petre ROman, Mioara Roman, captură video Youtube/ Kanal D Romania, Viva Online

Catinca Roman a oferit mai multe informații despre trecutul tumultos al Mioarei Roman, care i-ar fi provocat și problemele de sănătate din prezent.

Catinca Roman a acordat un interviu de suflet pentru emisiunea realizată de Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a vorbit deschis despre adevărul conflictului dintre ea și Oana Roman, dar și despre boala cu care se confruntă mama lor în prezent. De câteva luni de zile, Mioara Roman este internată într-un centru special de la Snagov, unde starea precară de sănătate să-i poată fi ținută sub control. Aceasta se confruntă cu un diagnostic destul de dur, care nu mai poate fi însă tratat, ci poate fi ținut cât mai bine sub observație. De vină este Petre Roman, consideră Catinca, care spune că mama sa a început să se confrunte cu aceste probleme de sănătate, în urma divorțului.

„Într-un fel mă așteptam (n.r ca mama sa să se îmbolnăvească), pentru că a avut o viață extrem de grea, s-a consumat foarte mult, a fost supusă la foarte mule șocuri, stres. Cred că nu este ușor ca femeie să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie. De pe atunci am văzut-o că tristețea și supărarea nu o să treacă, i se vedea în priviri. Felul în care am încercat să trag de ea ca să iasă din stările alea, nu s-a putut, nu a mai vrut, a fost depresivă toată viața. Cred că nici nu a fost luată în serios și nu s-a tratat așa cum ar fi trebuit. De aici și indiferența mea față de el (n.r. Petre Roman), mie mi se pare că noi toți am fost cumva orbiți de personajul fermecător în aparență și nu ne-am dat seama că acolo există o lipsă de empatie.”, a declarat Catinca Roman, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

VEZI și: Catinca Roman și Dan Bittman s-au iubit în secret. Sora Oanei Roman a făcut abia acum publică idila

Motivul pentru care Catinca nu și-a mai vizitat mama

Oana Roman și Catinca nu-și mai vorbesc deja de câteva luni, întrucât, potrivit vedetei, sora sa ar fi refuzat să-și mai viziteze mama la azil. Chiar dacă, într-adevăr, Catinca spune că nu a mai ajuns la Snagov în ultima perioada, aceasta spune că în spatele acțiunii este un motiv extrem de serios, nicidecum o rea voință.

„În perioada de dinainte să mi se declanșeze mie depresia, nu am vizitat-o pe mama. I-am propus Oanei altceva, pentru că nu puteam să merg o oră până la Snagov, era un efort foarte mare, nu puteam să conduc. Eu i-am propus atunci Oanei să o ajut altfel, dar nu, ea voia neapărat să mă duc la mama. Nu știu cât avea mama nevoie de mine, ea nu este într-o stare bună, are o boală neurodegenerativă și nu cred că mai are foarte mutl conceptul de timp, nu-și dă seama foarte bine de lucrurile astea. Când a fost în spital în București, m-am dus la ea și am văzut-o.”, a continuat aceasta.

Citește și: Relația de prietenie dintre Marius Elisei și Oana Roman, doar de fațadă? Catinca spune tot: „Lucrurile nu stau așa. Vrea să arate că familia e perfectă”

Oana i-a interzis accesul la Mioara Roman

Acum, Catinca se gândește la acțiunile și deciziile pe care să le ia pe viitor, pentru a putea ajunge din nou la mama sa, întrucât sora sa declara în spațiul public faptul că i-a interzis accesul peste tot.

„Tot din ziare am aflat că ea nu mai vrea să mă duc la mama, că mi-a tăiat orice acces și nu o să las lucrurile așa, pentru că vreau să o văd pe mama, dar deocamdată nu știu cum să procedez, în sensul că am nevoie de acces la ea. Nu vreau să creez vreun conflict, pentru că deocamdată nu sunt 100% echilibrată. Ea uită că au fost aproape 10 ani de zile, din momentului divorțului, când eu mi-am asumat tot ce însemna cheltuieli, datorii cu care am fost lăsate, starea foarte proastă emoțională a mamei, eram și eu atunci o mamă singură, moment în care eu nu prea am văzut-o acolo.”, a mai spus ea.

Citește și: „S-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman, adevărul despre cearta cu Loredana Groza: „Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel