Petrecerile se țin lanț între concurenții Survivor All Stars, înainte de marea finală. Cum se distrează foștii Războinici și Faimoși / video

Data publicării:
Survivor All Stars, captură video TikTok
Descriere foto: Survivor All Stars, captură video TikTok

Toți concurenții la de Survivor All Stars s-au reîntâlnit în Republica Dominicană, acolo unde au organizat mai multe petreceri. 

Pe 30 mai 2024 are loc marea finală Survivor All Stars, care se va desfășura în această seară și care este așteptată cu sufletul la gură de către toți concurenții încă din urmă cu aproape jumătate de an, când mai mulți curajoși, Războnici și Faimoși, au plecat în junglă pentru a se lupta pentru supraviețuire, dar și pentru premiul cel mare. Astfel, de câteva zile, toți concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană pentru a-și susține preferatul din finală și pentru a fi alături de fosta lor echipă.

Cu toate acestea, nu a lipsit nici distracția, mai mulți foști sau actuali concurenți Survivor All Stars împărtășind pe rețelele de socializare imagini din spațiul de cazare sau și de la petrecerile de pe plajă pe care ei le-au organizat până acum. Așadar, se pare că aceștia au dat uitării vechile conflicte ce s-au desfășurat pe timpul competiției și au preferat să trăiască la maximum fiecare momente și reîntâlnirea cu foștii colegi de camp.

„Bine ați venit la finala Survivor 2024.”, a spus Alex Delea, printr-un videoclip realizat pe TikTok.

Citește și: Mara Bănică continuă scandalul cu familia lui Culiță Sterp: „Nu-mi mai trimiteți mesaje cu înjurături, v-am acționat în judecată”

@delea.a

 

♬ sunet original - Alex Delea

Alex Delea se par că a mers mai departe de atât și și-a dorit să-și servească chiar el colegii cu cocktaiuluri, motiv pentru care și-a luat în serios rolul de barman. Cu toate acestea, seriozitatea nu a ținut prea mult timp, el și Jador fiind ulterior motiv de amuzament pentru toată lumea.

VEZI și: Geta Sterp, fără milă la adresa Danielei Iliescu. Ce spune despre logodnica lui Culiță Sterp, după ce aceasta i-ar fi jignit mama: „Am rămas șocată”

@andreiciobanuofficial Prima zi de angajare a lui @Alex Delea ! Si primul lui client @Jador mami????❤️ ♬ sunet original - Andrei Ciobanu

Care sunt finaliștii Survivor All Stars

Miercuri, 29 mai, s-au decis și cei trei finaliști Survivor All Stars care se vor lupta pentru premiul cel mare și care au demonstrat până în acest punct că sunt cei mai buni. Astfel, Zanni a fost cel care s-a clasat primul în bătălia finală, fiind urmat de un fost Războinic, Iancu Sterp. Astfel, ultimii doi, Andrei Ciobanu și Sorin Pușcașu, au intrat la duel, iar unul dintre cei doi a fost nevoit să plece acasă.

Sorin a fost cel care nu a reușit să aducă suficiente puncte și care le-a transmis și un mesaj fanilor săi, după ce emisiunea a fost difuzată la televizor.

„Am plecat acasă, m-am dus la familie, la băiețelul meu, de care-mi era foarte dor. Nu am pățit nimic rău că am ieșit din competiție, mai aveam doar atât, eram cu degetul mare în finală, din păcate nu a fost să fie. Poate voi reuși să fiu și eu un exemplu pentru unii oameni de acasă care s-au regăsit în mine, poate nu au încredere în ei și stau și se gândesc că ar vrea să facă ceva, dar nu cred că pot reuși. Nu există asta, cred că am demonstrat că nu există imposibilul. Am vrut să le arat celor care nu-mi dădeau vreo șansă că se poate.”, a declarat Sorin printr-un videoclip făcut ulterior pe rețelele de socializare. 

Citește și: Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

@sorinpuscasuofficial

A venit momentul meu. Survivor, este experienta care iti apasa toate limitele, nu te menajeaza deloc. Ca si concurent, esti nevoit sa le accepti si sa le induri. Acest experiment, te duce departe de familie, te raneste iubindu-te, te iubeste ranindu-te, te instraineaza de obiceiurile tale din viata de zi cu zi, te aduce langa persoane pe care nu le cunosti si esti obligat sa convietuiesti si sa faci compromisuri pentru a rezista psihic, iti testeaza rabdarea de a stii si a avea tot ce e vital pentru tine in mod normal, te intoarce in timp, la origini, iar tu trebuie sa inveti sa supravietuiesti, este necesar sa te adaptezi mediului, iar mai apoi trebuie sa aduci puncte in cateva intrari care tin in jur de 2 minute per punct pentru echipa ta, pentru tine, pentru anumite recompense. Detaliile pot continua, dar daca dupa toate aceste situatii grele, inca vezi partea pozitiva, si poti face lumea sa zambeasca, ba chiar sa rada, esti castigat! Fiecare concurent, cantareste acest experiment cum simte, cum ii e mai usor, cum poate ajunge mai departe. Pentru mine, experimentul este o maturizare, o dezvoltare personala, o crestere a fiecarui element ce tine de viata. Experienta Survivor nu este trofeul, nu sunt banii, este ce se imprima bun, sau rau in tine pentru viitorul tau. Eu am castigat mai mult decat un trofeu!

♬ original sound - Sorin Pușcașu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel