Pierderile materiale uriașe pe care Gabriela Cristea le-a numărat, după divorțul de Marcel Toader: „El scotea bani zilnic cât era limita maximă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Cătălin Măruță

Gabriela Cristea a făcut noi dezvăluiri din timpul căsniciei cu regretatul Marcel Toader.

Gabriela Cristea a fost invitată în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță, unde a făcut mai multe confesiuni de suflet. Până să-și găsească fericirea alături de Tavi Clonda, prezentatoarea TV a suferit extrem de mult în fosta căsnicie și a simțit pierderi pe toate planurile. Se știe deja faptul că vedeta a trecut printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa pe timpul relației cu Marcel Toader, care a durat 5 ani și care s-a deteriorat încă de la început. Mai mult, vedeta a dezvăluit și pierderile financiare pe care le-a avut de-a lungul acestei perioade, când fostul soț i-a luat toți banii din conturi, fără ca aceasta să știe.

„Era ok când ne-am căsătorit. M-am trezit într-o zi că el îmi spune „Casa e a mea, ușa a ta” și mi-a zis că în patru zile eu trebuie să mă mut. Era casa lui. (..) Eu pe atunci primeam 20.000 de euro pe lună. Să știi că i-am trecut la pierderi și dacă îmi pot permite să trec 1 milion de euro la pierderi, cred că sunt o tipă extrem de cerebrală. Dumnezeu mi-a dat după. Când am plecat, m-am dus și eu la bancă, că nu aveam bani. El era un tip foarte șmecher, care lua în calcul multe chestii, la care tu nu te-ai fi gândit. El nu avea niciun ban în conturi și conturile mele se umpleau în fiecare zi. El scotea bani zilnic cât era limita maximă. El avea drept de semnătură asupra banilor mei.”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul podcastului realizat de Cătălin Măruță.

Citește și: „Mi-era frică să nu fiu bătută” Gabriela Cristea nu a mers la înmormântarea mamei sale. Dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu rudele

Când a venit primul semn de gelozie

Chiar dacă aparent, regretatul Marcel Toader a fost un bărbat cerebral, inițial, vedeta spune că primele semne de gelozie au venit rapid, după primele două săptămâni de mariaj.

„Primul semn l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten și eu am pus telefonul pe speaker și omul m-a sunat să mă felicite pentru căsătorie. Atunci a avut prima criză cu cine e ăsta, cum își permite și atunci ar fi trebuit să mi se aprindă beculețul. Încet, încet relația a început să se deterioreze din ce în ce mai grav. Eu munceam de dimineața de la 8, până seara la 8, de luni, până sâmbătă. Munceam așa pentru că el mi-a spus, el stătea acasă toată ziua. Nu cred că a trăit cu nimeni efectiv atunci, avea mai mult aventuri. Nu am fost la înmormântarea lui.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Gabriela Cristea, marcată de perioada copilăriei: „Eu te-am făcut, eu te omor”. Vedeta își dorește o altă educație pentru fetele ei

Ce a atras-o la Tavi Clonda

Chiar dacă la vremea aceea, fericirea pe plan sentimental era departe de a mai veni în viața vedetei, aceasta a avut norocul mai târziu să-l cunoască pe Tavi Clonda, actualul ei soț, dar și tatăl copiilor săi. Vedeta a dezvăluit, astfel, și ce a atras-o cel mai mult la artist și cum acesta a lăsat-o fără replică. 

„Când am început relația cu Tavi, lumea a crezut că este relația mea pansament și nu ne dădeau șanse că o să fim împreună. Ce crezi că m-a atras? A fost obraznic, adică și-a permit niște chestii. Fusesem îmbrăcată cu o zi înainte cu o rochie roșie, arătam țiplă atunci. Mi-a cântat și a doua zi, când îl văd, avea o cămașă roșie și el îmi spune „Am poftit la rochia ta roșie de ieri”.”, a mai spus ea.

Citește și: Gabriela Cristea, rețetă de paste cu creveți și sos roșu. Care este ingredientul secret folosit de vedetă: „Șmecheria este următoarea...”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel