Piesa pe care trebuia, de fapt, să o cânte Babasha la concertul Coldplay. Abia acum s-a aflat: „Am spus că nu pot să cânt așa ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Damian Draghici
Descriere foto: Captură video: YouTube/Damian Draghici

Babasha a dezvăluit ce melodie trebuia, de fapt, să cânte la concertul Coldplay de pe Arena Națională din București. 

În urmă cu o săptămână, pe scena de la Arena Națională, Babasha a fost invitat de Chris Martin să cânte alături de Coldplay. Solistul trupei britanice l-a descoperit pe tânărul în vârstă de 22 de ani după ce s-a uitat în top-urile muzicale din România. Babasha a interpretat piesa „Păi Naa”, melodie care are în acest moment peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube. Unii dintre spectatori nu au fost, însă, mulțumiți de genul muzical abordat de Babasha și au început să-l fluierele și chiar să-l huiduie.

Cum a aflat Babasha că trebuie să cânte la concertul Coldplay

Invitat în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, Babasha a dezvăluit detalii neștiute din culisele Coldplay. Tânărul în vârstă de 22 de ani a aflat că trebuie să cânte la concert într-un mod neașteptat și emoționant. Artistul a povestit că a fost trezit din somn după ce a primit două apeluri de la project managerul său, Andreea, și de la Ioana. Amândouă i-au dat vestea entuziasmate, spunându-i că cei de la Coldplay l-au contactat pentru a cânta alături de ei. În acel moment, Babasha nu a realizat pe deplin importanța evenimentului, fiind încă sub șocul veștii. Abia după câteva zile a început să conștientizeze pe deplin ce s-a întâmplat.

„M-au sunat Andreea, project managerul meu, și Ioana, mămica mea, eu abia mă trezisem, avusesem repetiții și am stat până târziu. M-au sunat țipând: «Bă, uite ce s-a întâmplat, dacă auzi înnebunești, ne-au căutat cei de la Coldplay că vor să cânți cu ei». Eu atunci nu am procesat bine informația și am zis: «Da, ok, dar cu treaba aia de am vorbit-o ieri, s-a rezolvat?». Eu mi-am dat seama că era un șoc pe care îl aveam, nu am putut să accept șocul ăsta multe zile după concert, chiar și acum încă încerc să îmi revin”, a mărturisit Babasha, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Te-ar putea interesa și: Ce nu s-a văzut la concertul Coldplay. Babasha, dezvăluiri în premieră: „Cel mai urât lucru care a fost...”

Piesa pe care trebuia, de fapt, să o cânte Babasha la concertul Coldplay. Abia acum s-a aflat: „Am spus că eu nu pot să cânt așa ceva”

Puțini sunt cei care știu că, de fapt, cântărețul de manele ar fi trebuit să cânte altă piesă la concert. Cei de la Coldplay doreau ca el să interpreteze melodia „Nebunia lui Babasha”. Nesigur, el le-a spus celor apropiați că nu se simțea confortabil să cânte această piesă și simțea că ar trebui să interpreteze melodia „Păi Naa”.

A încercat să o convingă pe Andreea, project managerul său, să le transmită celor de la Coldplay să schimbe melodia, considerând că „Nebunia lui Babasha” nu ar fi potrivită. Andreea i-a răspuns că nu poate să le dicteze celor de la Coldplay ce să cânte. Surpriza a venit când, la miezul nopții, Babasha a fost informat că cei de la Coldplay vor să cânte piesa „Păi Naa”.

A fost foarte mare zăpăceală. Pentru cine nu știe, cei de la Coldplay au vrut să cântăm o melodie de-ale mele care se cheamă «Nebunia lui Babasha», care nu este cu cea mai frumoasă poveste, este o melodie cu un balans, o manea autentică pe care o asculți când vrei să dansezi și atât. Eram foarte agitat. Am spus «Doamne, eu nu pot să cânt așa ceva». Eu în sufletul meu am simțit că o să cânt «Păi naa». Le spuneam și băieților că o să cânt piesa asta, că vorbesc cu ei și o să le spun că eu cânt «Păi naa».

Încercam să o conving pe Andreea să le spună să cântam altă melodie, că aia e urâtă. Pe lângă faptul că suntem maneliști și suntem o orchestră de manele și o să cântăm manele, măcar să o cântăm pe aia cea mai spălată. Ea mi-a spus «Nu! Păi cum să le spui celor de la Coldplay ce să cânți. Nu există așa ceva». M-am trezit apoi cu un apel la 12 noaptea de la Ioana și de la Andreea, foarte speriate că ne-au rugat să cânți «Păi naa». În sinea mea am început să urlu. Eu m-am bucurat. Ele s-au speriat, că au crezut că nu sunt eu de acord”, a mai spus Babasha, în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici.

Te-ar putea interesa și: Babasha nu s-a mai abținut și i-a dat replica Corinei Bud, după ce artista a criticat dur momentul său la concertul Coldplay: „Nu stă ea cu mine în studio” / Video

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel