„Plâng”. Vlăduța Lupău, în pragul disperării. Mesajul cu care artista și-a îngrijorat fanii

Data publicării:

Vlăduța Lupău nu știe ce să mai facă. Artista trece prin clipe dificile și le-a spus și fanilor săi cu cu problemă se confruntă în aceste momente.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară, cucerind publicul prin talentul său și energia debordantă. Pe plan profesional, vedeta se bucură de un succes impresionant, fiind mereu solicitată pentru evenimente. Și pe plan personal, artista se poate considera o femeie cu adevărat împlinită. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Rus. Din rodul iubirii lor au apărut pe lume doi băieți minunați, Iair și Isaia, care a venit pe lume în urmă cu doar trei luni.

Te-ar putea interesa și: Mădălin Ionescu se confruntă cu probleme de sănătate! Prezentatorul TV trece prin clipe groaznice: „De o lună mă confrunt cu asta. Nu vreau să mă gândesc la operație”

„Plâng”. Vlăduța Lupău, în pragul disperării. Mesajul cu care artista și-a îngrijorat fanii

Acum, la 3 luni de când a devenit pentru a oară mămică, Vlăduța Lupău trece prin clipe dificile. Artista nu ratează nicio ocazie să-și țină fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, chiar dacă veștile nu sunt mereu cele mai bune. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, de această dată, artista a mărturisit că nu se află în cea mai bună perioadă.

Artista a început să observe că îi cade părul într-un mod alarmant, iar această situație o îngrijorează profund. Deși a avut grijă să adopte o rutină de îngrijire a părului, totuși, efectele schimbărilor hormonale postnatale și stresul asociat cu creșterea unui nou-născut au avut un impact semnificativ asupra podoabei sale capilare.

Vlăduța Lupău recunoaște că a încercat diverse metode pentru a preveni această cădere excesivă, având în vedere că nu este pentru prima dată când se confruntă cu această problemă, însă fără rezultat. 

Te-ar putea interesa și: Anca Țurcașiu, dezvăluiri despre relația cu noul său iubit: „Am divorțat amândoi și ne-am regăsit”

„Fix la 3 luni a început iar să cadă masiv și chiar am avut grijă. Plâng. Abia ce se regenerase”, a spus Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: „Andreea Esca joacă un rol”. Lucian Mîndruță nu s-a abținut și a vorbit fără rețineri despre colega sa de breaslă / Video

Te-ar putea interesa și: Jador, încătușat de mascați chiar înainte de a urca pe scenă. Totul s-a întâmplat sub privirile fanilor / Video

Nu este pentru prima oară când Vlăduța Lupău se confruntă cu căderea părului

Artista a trecut printr-o experiență similară și după nașterea primului ei băiețel, Iair, însă spera ca acum să nu se mai confrunte din nou cu aceeași problemă. În acel moment, Vlăduța Lupău era atât de îngrijorată încât lua în considerare ideea de a se tunde. Pentru că pierdea mult păr când se pieptănă, artista se temea că ar putea să rămână cheală.

„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn... sunt aproape cheală”, spunea, îngrijorată, Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel