Lidia Fecioru, leac pentru reumatism: „Ne facem frecție la genunchi, la coate, la încheieturi”

Data publicării:

Lidia Fecioru prezintă unul dintre preparatele care ar ajuta la reumatism. Planta este la îndemână.

Brusturele este o plantă cu numeroase beneficii, așa confirmă și celebra specialistă Lidia Fecioru, care dezvăluie unul dintre posibilele leacuri pe care le putem folosi în tratarea reumatismului.

 

Situația face ca, în această perioadă, brusturele să fie una dintre plantele care pot fi recoltate și care conțin numeroase elemente ce ne-ar putea ameliora durerile de reumatism. Astfel, brusturele este o plantă pe care o puteți regăsi și pe terenurile necultivate. Mai jos puteți vedea o poză cu planta brusture pentru a o putea identifica.

 

 

 

Lidia Fecioru spune că pot fi folosite atât frunzele, cât și tulpina și rădăcina acestei plante. Japonezii o cultivă în masă pentru proprietățile sale unice.

Vezi și: Capcanele în care putem fi prinși atunci când ne îndrăgostim. Lidia Fecioru: „Nu mai auzim și nu mai vedem"

Vezi și: Lidia Fecioru, leacul care creşte imunitatea şi te apără de infecţii: "Are substanțe pe care din altă parte nu avem de unde să le luăm"

Vezi și: Lidia Fecioru, leac pentru refacerea vaselor de sânge după un accident vascular: „Cele 10 picături se beau cu apă, de trei ori pe zi”

Rădăcina se consumă mai mult de o palmă din ea de la nivelul pământului

"Este perioada brusturelui. Până înflorește el și face acel vârf, noi acum avem frunzele de brusture, tulpina și rădăcina. 

Se poate rade pe răzătoare și se pune un pahar plin cu rădăcină de brusture răzuită la o jumătate de litru de alcool de 40 de grade. Nu trebuie să punem de 70 de grade, pentru că nu trebuie să fie alcoolul foarte puternic.

Se lasă 10 zile la întuneric şi e bine să-l agităm în fiecare. L-am agitat, l-am pus la loc. După 10 zile, cu acest alcool ne facem frecție la genunchi, la coate, la încheieturi şi aşa mai departe.”, a spus specialista Lidia Fecioru, potrivit Antena3

Tratamente antireumatice din brusture

Frunza de brusture, care se găseşte acum vara pe câmp, se poate pune pe cap, pentru că protejează foarte bine de razele solare. 

Dar și frunza, și tulpina, și rădăcina sunt cele care vindecă. Din brusture, chinezii fac tot felul de tratamente antireumatice.

Cine are posibilitatea e bine să ia frunzele, le toacă mărunțel, le stropeşte cu un pic de alcool de 40 de grade sau cu oțet, se întinde persoana pe o folie, se culcă pe acele frunze, se înveleşte şi stă acolo 1-2 ore", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Vezi și: Ce secrete nu trebuie să afle nimeni despre tine, nici măcar prietenii. Lidia Fecioru: „Aduce un ghinion în viaţa ta”

Vezi și: Lidia Fecioru, motivul incredibil al divorțului: „Atunci mi-am dat seama că nu mă mai iubește deloc”. Dieta prin care a slăbit 30 de kilograme

Vezi și: Uleiul de coriandru, leac pentru mai multe afecțiuni. Lidia Fecioru: „E foarte bun antiviral, antistafilococic”

Vezi și: Ceaiul care curăţă vasele de sânge şi creşte imunitatea. Lidia Fecioru: „Este foarte bun. Se bea cel mult două căni pe zi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel