Planta minune care vindecă gingivita și te scapă respirația urât mirositoare. Lidia Fecioru: „Este cunoscută de secole pentru efectele sale benefice asupra sănătății”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse
Descriere foto: Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta minune care vindecă gingivita și te scapă de respirația neplăcută.

Lidia Fecioru a spus în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, care este planta care vindecă gingivita și te scapă de mirosul urât din gură.

Te-ar putea interesa și: Cum știi că ai un partener manipulator și ce poți să faci. Lidia Fecioru: „La prima vedere pare în regulă și toți cei din jur îl laudă”

Planta minune care vindecă gingivita și te scapă respirația urât mirositoare. Lidia Fecioru: „Este cunoscută de secole pentru efectele sale benefice asupra sănătății”

Există o plantă recunoscută pentru proprietățile sale vindecătoare, capabilă să trateze o gamă largă de afecțiuni, inclusiv gingivita și respirația urât mirositoare. Aceasta este sunătoarea, cunoscută de secole pentru efectele sale benefice asupra sănătății.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care face bine la digestie și curăţă ficatul. Lidia Fecioru „Bem câte 100 de mililitri cu jumătate de oră înainte de masă”

Lidia Fecioru a explicat că sunătoarea este considerată planta care vindecă „99 de boli”, fiind folosită în medicina tradițională pentru multiple afecțiuni.  Aceasta este recomandată pentru tratarea problemelor digestive, inclusiv pentru cei care suferă de fiere leneșă sau hepatite, dar și pentru gingivită și respirația urât mirositoare.

Te-ar putea interesa și: Sucul natural care ajută la tratarea răcelilor. Lidia Fecioru: „Se bea de trei ori pe zi, după masă”

Potrivit bioenergoterapeutului, ceaiul de sunătoare are un efect rapid și eficient în ameliorarea acestor probleme. Pe lângă tratamentele pentru afecțiuni orale, sunătoarea are proprietăți calmante și este recomandată pentru combaterea insomniilor și a asteniei de sezon.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru, leac pentru țiuitul din urechi. Cum se prepară balsamul minune: „Câte o linguriță mică de trei ori pe zi cu 30 de minute înainte de masă”

„Se spune că sunătoarea este planta celor 99 de boli. Tratează 99 de boli. Înainte, o măturică făcută din planta de sunătoare era cea care alunga duhurile rele. Ceaiuri pentru cei care au fiere leneșă, cu pereții îngroșați, cu densitatea fierei mai groasă, care merge mai greu, hepatite, ceaiul de sunătoare este minunat.

Ceaiul de sunătoare vindecă gingivita și mirosul urât din gură. Este nemaipomenit. Este bun și pentru insomnii. El se poate consuma când avem asteniile de primăvară și toamnă”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Te-ar putea interesa și: Remediul naturist care îmbunătăţeşte activitatea ficatului. Lidia Fecioru: „Se consumă pe parcursul unei zile”

Ceaiul de sunătoare nu este recomandat femeilor care alăptează și copiilor sub 12 ani

Cu toate acestea, Lidia Fecioru a subliniat că planta nu este indicată femeilor care alăptează și copiilor sub 12 ani, din cauza potențialelor efecte adverse în aceste cazuri.

„Ceaiul de sunătoare nu este recomandat femeilor în timpul lactației, când alăptează, ci copiilor sub 12 ani”, a mai precizat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel