Postarea cutremurătoare pe care a făcut-o Emily Burghelea, la o lună după accidentul din Mauritius. Influencerița nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Emily Burghelea
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Emily Burghelea

Emily Burghelea trece prin clipe de groază, la o lună după accidentul rutier. Influencerița le-a spus urmăritorilor săi prin ce trece în aceste momente.

 

Emily Burghelea nu poate să își revină după accidentul rutier în care a fost implicată în urmă cu o lună. Pe 1 iulie, influencerița a trecut prin cele mai grele momente din viața ei. Se afla într-un taxi cu nașa sa și se îndreptau spre aeroportul din Mauritius. Mai aveau doar 5 minute până la destinație, moment în care mașina în care se aflau a intrat într-un TIR.

Emily s-a ales cu multiple răni pe corp, fracturi faciale și vânătăi. Accidentul, care se putea termina o tragedie, a fost filmat de Emily Burghelea și apoi postat pe pagina sa de Instagram. Mai mult decât atât, în tot acest timp, fiul ei a presimțit că se întâmplă ceva cu mama lui. Damian a dat semne că se apropie un incident nefericit. Micuțul striga fără încetare „mama”. 

După ce s-a întors în țară, Emily Burghelea a suferit prima intervenție chirurgicală din viața ei. Medicii i-au montat o tijă, despre care glumea și spunea că va fi prietena ei pentru o bună perioadă de timp.

Te-ar putea interesa și: Bogdan Vlădău șochează fanii după anunțul Ginei Chirilă despre divorț. Ce i-a transmis artistul fostei soții

Postarea cutremurătoare pe care a făcut-o Emily Burghelea, la o lună după accidentul rutier. Influencerița nu s-a putut abține a izbucnit în lacrimi

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Emily Burghelea nu poate trece peste incidentul petrecut în urmă cu o lună. Acum este teafără, alături de cei dragi, însă accidentul rutier a lăsat-o cu multe traume. Fosta asistentă de televiziune a făcut o postare în mediul online de-a dreptul cutremurătoare. Ea a mărturisit că este extrem de afectată după evenimentul nefericit care a avut loc pe 1 iulie și nu știe ce anume o afectează mai tare, trauma fizică sau cea emoțională. Pentru a trece peste acest moment cumplit, influencerița recunoaște că a făcut terapie, însă nu îi este deloc ușor.

„Nici nu știu ce m-a afectat mai tare, trauma fizică sau cea emoțională, pe care acum am lăsat-o să iasă la suprafață. După multe zile de scris am început terapia și doare! Doare foarte tare”, a transmis Emily Burghelea pe pagina sa de de Instagram, la secțiunea InstaStory, în dreptul unei fotografii în care este cu ochii în lacrimi.

Te-ar putea interesa și: Anais Sabbagh, copilul fenomen. Loredana Streche: Mi-aș dori ca provocările vieții să nu o schimbe și să își păstreze în timp candoarea și inocența

Emily Burghelea, schimbare de look după accidentul din Mauritius

În urmă cu doar câteva zile, Emily Burghelea dădea de înțeles că totul se îndreaptă spre bine și că începe o nouă etapă. Fiind nevoită să-și radă părul într-o parte, pentru operația la cap, unde i s-a introdus o tijă, fosta asistentă de televiziune și-a schimbat coafura. 

„Viața e prea scurtă ca să ne fie frică de schimbări, mereu se spune că tot răul este spre bine iar eu acum pășesc încrezătoare spre o nouă etapă. New me”, scria Emily Burghelea pe Instagram. 

Te-ar putea interesa și: Christian Sabbagh, dezamăgit de Anca Țurcașiu. Artista a refuzat să facă o poză cu fiica prezentatorului TV: „Faima se cucerește, dar o poți distruge într-o secundă!!!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel