Povestea de dragoste dintre Natașa Raab și medicul Val Guţul. Motivul pentru care cei doi nu au avut copii

Data publicării:

Viața Natașei Raab a fost marcată de mai multe tragedii, de-a lungul timpului, iar una dintre ele este chiar moartea soțului ei, medicul Val Guţul.

Vestea că actrița Natașa Raab s-a stins din viață a întristat o țară întreagă. Regretata artistă a pierdut lupta cu boala chinuitoare de care suferea, Parkinson, luni, 23 octombrie. Cu toate acestea, publicul nu a mai primit de multă vreme vești din partea celei intitulate drept „Coana Chiva”, datorită reclamelor în care și-a făcut apariția de-a lungul timpului. Fericirea Natașei Raab se pare însă că fusese pierdută cu câțiva ani în urmă, când soțul său s-a stins și el din viață. Tot o boală necruțătoare i-a pus capăt zilelor, iar de atunci actrița a îndurat o mare suferință, greu de acceptat la vremea aceea. Ea și medicul Val Guţul au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 38 de ani, însă actrița și-a pierdut marea dragoste chiar cu un an înainte de a fi diagnosticată cu Parkinson.

„Soţul meu iubit şi cu mine în zilele de pe urmă. El de ce s-a dus fără mine, că doar n-avea decât 66 de ani?! Şi eu ce mă fac acum?! L-am dus sub pământ şi n-o să-l mai văd niciodată!”, spunea la vremea aceea Natașa, potrivit click!.

VEZI și: Actriţa Nataşa Raab va fi înmormântată miercuri, la Cimitirul Ungureni din Craiova

Regretă faptul că nu a avut copii

Nu este însă prima dată când actrița a fost diagnosticată cu o boală cumplită. În urmă cu mai mulți ani de zile, aceasta avea să primească din nou un diagnostic crunt, pe care a reușit însă, cu ajutorul medicilor, să-l vindece. Totuși, aceasta a fost cauza principală din cauza căreia Natașa Raab nu a reușit să facă niciun moștenitor, lucru pe care l-a regretat până în ultima clipă de viață.

„“Soţul meu a avut un cancer de vezică urinară. Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l „prosteşti” să facă ce vrei tu. El spunea că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Ne-a părăsit anul trecut şi m-a lăsat singură. Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie (extirparea uterului – n.r.). Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini”, a spus actriţa în 2017, la „Premiile Gopo”.

Citește și: Viața și cariera de poveste a actriței Nataşa Raab. De la Jazz la teatru și cinematografie

„Aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”

După ce a fost lovită de boala Parkinson în 2020, boală care a afectat-o și a avansat extrem de rapid, Natașa Raab nu-și mai vedea rostul pe lume. Actrița regreta extrem de mult din cauza faptului că nu mai poate fi în fața publicului său, pe scenă, dorindu-și să plece curând la soțul său, în Ceruri. Aceasta se simțea extrem de neputincioasă și era conștientă de modul agresiv în care evoluează boala.

“Mă simt foarte rău, vreau să mor şi eu, nu mai sunt aşa volubilă cum eram. Am o însoţitoare, Victoria, care stă aici cu mine, la Craiova. Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit”, mai spunea ea în trecut. 

VEZI și: Natașa Raab a murit, la 70 de ani, din cauza unei boli crunte. Actrița a trecut prin dureri îngrozitoare pe finalul vieții



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel