Povestea inspirațională a lui TJ Miles. Cum a ajuns persoana care este astăzi: „Educația mi-a salvat viața”

Data publicării:
Sursa foto: TJ Miles, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: TJ Miles, Instagram

Invitat la podcastul „În Oglindă”, TJ Miles a vorbit despre motivul pentru care a ales să se întoarcă în România, dar și despre una dintre cele mai importante lecții pe care le-a învățat de-a lungul timpului. 

Pe numele său real, Tiberiu Iordache, TJ Miles are 37 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri de la noi din țară. Datorită popularității sale de pe rețelele sociale, a fost invitat și la diverse show-uri TV, printre care și „Survivor All Stars”. 

„A trebuit să fac ceva diferit, să evoluez”

Invitat la podcastul „În Oglindă”, TJ Miles a vorbit despre cum a ajuns să se întoarcă în România, el fiind stabilit în Canada. După ce a simțit că nu mai evoluează, tânărul a decis să iasă din zona sa de confort și să facă o schimbare majoră în viața sa. Astfel, după ce a luat în calcul mai multe posibilități, a ales să revină în România, locul unde s-a născut. Deși putea opta pentru Italia sau Australia, TJ Miles a realizat că acolo a făcut deja multe lucruri și că nu l-ar ajuta să evolueze, așa cum își dorea. Cu toate că la început nu cunoștea foarte bine limba română, cu timpul s-a perfecționat și s-a stabilit în țara noastră.

„Nu știu cum e pentru ceilalți, dar în momentul acela al vieții mele a trebuit să fac ceva diferit, să evoluez. Trebuia ori să rămân în Canada și să fac ceva diferit, ori să ies din confort și să vin undeva unde este nevoie de mentalitatea mea și tot ce am învățat. Și unde este mai bine decât unde m-am născut? Eu, de când am plecat de mic, nu am venit o dată în România în vacanță. În București nu am venit niciodată, de exemplu, decât când m-am întors în România. Eu am fost plecat din Constanța de mic și eu mi-am dorit să evoluez. Mi-am dorit să plec undeva unde să știu limba. La început nu o știam așa bine, dar acum mi-am perfecționat-o. A fost mai ușor aici decât dacă m-aș fi dus în Italia sau în Australia. Acolo am făcut multe chestii și nu mai puteam să evoluez”, a mărturisit TJ Miles.

Te-ar putea interesa și: Catrinel Sandu a răbufnit, după ce fostul soț, Gabriel Trifu, i-a adus mai multe acuzații: „Sunt niște declarații făcute din frustrare”

„Educația mi-a salvat viața”

TJ Miles a vorbit și despre cum a început să își promoveze afacerea cu ajutorul rețelelor sociale. Când a înțeles și a acceptat cine este, a vrut să ajute oamenii și a deschis un cont de TikTok și unul de YouTube unde a început să dea sfaturi. Cu timpul a ajuns să facă muzică, a cântat la festivaluri și a reușit, așa cum își dorea, să iasă din zona de confort și să accepte noi provocări și oportunități. TJ Miles a mărturisit că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-a învățat este importanța de a trăi prezentul. De asemenea, acesta a precizat că este esențial să ne bucurăm de tot ceea ce avem și să acordăm foarte mare atenție educației pentru că, în afară de ambiție și multă muncă, educația i-a salvat viața cu adevărat.

„Când am acceptat cine sunt, am vrut să îmi promovez afacerea. Mi-am făcut un cont de TikTok, mi-am făcut un cont de YouTube, nu le aveam. Am fost eu, motivație, și am vrut să ajut oamenii. Am început să dau sfaturi de viață, să îi ajut. Am început să fac muzică, am fost în emisiuni, am cântat la festivaluri și totul a început în momentul în care m-am acceptat. Am învățat că în viață este important să trăim prezentul și să ne bucurăm de tot ce avem. M-am născut cu nimic, plec cu nimic, eu vreau să dau educație. Pe mine nu mă interesează lucrurile materiale. Educația mi-a salvat viața, dar și ambiția mea, căci m-am trezit în fiecare dimineață, căci am muncit mult, dar mesajul meu pentru copiii care se uită este că educația este cea mai importantă", a adăugat TJ Miles, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel