”Povestea soacrei”, departe de Emanuela Gheorghiță, creatoare de produse cosmetice. ”Ne dorim ca peste ani să fim așa. Ei sunt o inspirație pentru noi”

Data publicării:
FOTO cu rol ilustrativ: Freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: FOTO cu rol ilustrativ: Freepik

Emanuela Gheorghiță a vorbit, la Mi-Th Influencer, despre relația deosebită pe care o are cu părinții soțului, care au susținut-o în afacerea pe care o are împreună cu partenerul de viață.

”În zonele balcanice este promovată foarte mult povestea soacrei. Ea este acea care trebuie să dea verdictul că e bine, că nu e bine, ea este cea care contestă pentru că locul său este luat. Chiar și la case mai mari, se pare că și oamenii care sunt extrem de luminați nu sunt în stare să înțeleagă că nu pierd băiatul, ci primesc o fată. Ei bine, în cazul acesta, căsnicia ta și tot ceea ce tu trăiești astăzi, ai intrat într-o familie care a primit o fată. (...) M-am trezit acolo, cu niște părinți de soț, nici nu vreau să zic cuvântul socrii, că este un cuvânt absurd și aspru în ceea ce te privește. M-am trezit acolo cu niște oameni care erau cu zâmbetul până la urechi și am văzut o familie extinsă”, a afirmat Thea Haimovitz, realizatoarea emisiunii Mi-Th Influencer de la DC News TV și Spectacola.

”Ei au primit o fată, iar eu am primit o mamă și un tată. Când l-am cunoscut pe tata mi-a fost foarte frică de el, eu îl vedeam autoritar, foarte dur, rău. Pentru mine e tată, e tatăl care a fost mândru de mine”, a mărturisit Emanuela Gheorghiță despre relația pe care o are cu părinții soțului său, împreună cu care are afacerea cu produse cosmetice de lux.

Părinții-cadou și părinții-corecție

”Am văzut o energie maternă și paternă de oameni care au venit fără să judece, oameni care au acceptat și ceea ce le-a apărut, cu aia se ocupă. Și câteodată, se spune în Kabbalah, că venim pe lume și avem parte, în funcție de ziua în care ne naștem, în funcție de șapte generații dinainte din familie, în funcție de karma familiei, avem parte de cadouri pe care dacă nu știi să le pui în practică ai de-a face cu viața, și în viața asta și în viața viitoare, și ai de-a face cu corecții care par dezavantaje. Iar primul domeniu unde se manifestă treaba asta este domeniul familiei, în care pot primi părinți și familie, cadou, sau părinți și familie, corecție.

Nu vorbim de oameni care nu sunt prezenți și nu analizăm pe cei care nu sunt  prezenți, că nu este treaba noastră, decât dacă ne pot inspira. Ei bine, creșterea ține de noi. Și în cazul în care ei sunt cadou, și în cazul în care sunt corecție.

În cazul în care sunt cadou, din punctul de vedere al universului, se vede că a fost dat cui trebuie, iar omul acela nu se duce la culcare cu gândul că lasă că ăia sunt mai proști, iar eu mai deștept.

În cazul în care a fost corecție, omul care își face corecțiile în această viață în ideea de iubire și își recunoaște oportunitățile, te trezești cu un set de părinți. Și ce mai vezi? Mai vezi că totuși cineva din familie te-a acreditat și atunci tot ce ai de făcut, cu tot ce a fost, pur și simplu este să mulțumești Luminii pentru oportunitate. Ceea ce a fost s-a închis la acel eveniment (...)

Ceea ce este în fața ta, dacă tu vei continua, cu aceeași atitudine, tu vei cuceri lumea, iar lumea se cucerește cu parteneri, cu oameni care cred în același ideal și în starea de uniune. Folosim contestarea ca să știm cum să nu facem. Când am venit acolo, asta am văzut, iar asta este de bine, sunt uși care se deschid, nu din întâmplare. (...) Aduci ceva în industria noastră de care România are nevoie”, a mai spus Thea Haimovitz.

În acest sens, Emanuela Gheorghiță a afirmat că ”ne uităm la părinții noștri și ne dorim ca peste ani să fim așa. Ei sunt o inspirație pentru noi, ca un cuplu”, a conchis creatoarea de produse cosmetice.

Mai multe în video:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel