Prânzul preferat al nutriționistei Carmen Brumă. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Carmen Brumă/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Carmen Brumă/Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit care este prânzul ei preferat în această perioadă. 

Carmen Brumă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate nutriționiste de la noi din țară. Vedeta are o siluetă de invidiat la cei 47 de ani și reușește de ani buni să se mențină în formă datorită unui stil de viață echilibrat, care include o alimentație sănătoasă și exerciții fizice regulate.

Prânzul preferat al nutriționistei Carmen Brumă. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă

Soția lui Mircea Badea are un corp tonifiat, abdomen cu pătrățele, picioare suple și talie de viespe. Este cunoscută pentru sfaturile sale utile în materie de alimentație și sport, iar de această dată, Carmen Brumă le-a oferit celor care o urmăresc rețeta unu preparat delicios. Mai mult, vedeta a dezvăluit că este prânzul ei preferat în această perioadă. Se face foarte simplu și din doar câteva ingrediente.

Ingrediente

- Tortilla

- Somon

- Salată verde

- Castraveți murați

- Zeamă de lămâie

Te-ar putea interesa și: Totul despre scolioză. Mihaela Proicea, despre sportul care poate reduce boala: Mult mai valoros decât înotul

Mod de preparare tortilla cu somon și tzatziki

Pentru a pregăti tortilla cu somon și tzatziki, începe prin a găti somonul. După ce somonul este gata, întinde tzatziki pe tortilla, adaugă somonul desfăcut în bucăți, frunze de salată verde, felii de castravete murat și câteva picături de zeamă de lămâie. Împăturește tortilla și servește imediat pentru a savura o masă completă și delicioasă.

„Prânzul meu preferat în această perioadă de vară: tortilla cu somon și tzatziki. Pe o tortilla din făină integrală pun niște tzatziki, apoi somon făcut la cuptor, salată verde, un castravete murat, zeamă de lămâie și gata prânzul. O masă completă cu Omega 3, proteine, carbohidrați lenți, fibre, probiotice”, a adăugat Carmen Brumă.

Te-ar putea interesa și: Cum să slăbești 20 de kilograme în doar 6 luni. Cori Grămescu dezvăluie pașii pe care trebuie să-i faci: „Îți vor aduce cea mai mare parte din rezultatele dorite”

Ce mănâncă Carmen Brumă de arată atât de bine la 47 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul siluetei sale

Carmen Brumă a dezvăluit recent într-o postare pe pagina sa de Facebook ce mănâncă într-o zi de filmare. Vedeta a mărturisit că își începe dimineața cu 15-20 de minute de mișcare și că are trei mese zilnice sănătoase.

„Ce mănânc într-o zi de filmare? Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu 15-20 de minute de mișcare.

Apoi, prima masă este compusă dintr-un ou fiert, o roșie, cafea cu două cupe de colagen. Nu îmi place să mănânc foarte mult înainte de filmare.

Masa a doua este compusă din friptură de porc, fasole verde, cartofi la cuptor, plus două salate.

Hidratarea e foarte importantă pentru mine, pentru că mă ajută să am o stare de sațietate și să controlez mai bine poftele. Beau aproximativ doi litri de apă și o cafea.

Masa a treia este compusă din 250 de grame de iaurt grecesc, 2 cupe de colagen, 1 cupă pudră proteică - afine, semințe, amestec de tărâțe”, a spus Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Bilic, teorie bombă despre cancer! „Facem boala, indiferent dacă trăim pe Muntele Athos!” Factorul evident care duce la risc uriaș



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel