Premieră la Insula Iubirii! O ispită a refuzat invitația la ultima întâlnire

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto:Captură foto Facebook Daiana Prodan/Radu Stoicescu
Descriere foto: Sursă foto:Captură foto Facebook Daiana Prodan/Radu Stoicescu

O premieră a avut loc în această seară la „Insula Iubirii”! O concurentă a fost refuzată de către ispită.

În episodul din această seară al emisiunii „Insula Iubirii” a avut loc o premieră! Ajunși pe ultima sută de metri, concurenții au ales partenerii cu care vor merge la ultima întâlnire, numită dream date. Acolo, cei doi vor petrece 24 de ore împreună și vor avea ocazia să își dea seama dacă există o conexiune și să se lămurească în legătură cu sentimentele pe care le au unul față de celălalt. 

Până acum, ispita aleasă de către concurenți ca partener pentru această ultimă întâlnire nu avea dreptul de a refuza, dar, de data aceasta, s-a întâmplat ceva la care nimeni nu se aștepta. Ispitele au putut refuza, lucru care s-a și întâmplat. Întrebată de către Radu Vâlcan, gazda emisiunii, cu cine ar dori să meargă la date, Daiana a spus că i-ar plăcea să meargă cu ispita Radu Stoicescu pentru că este singurul cu care se înțelege bine și au lucruri în comun. Deși nici Daiana și nici restul colegilor săi nu se așteptau la asta, bărbatul a refuzat-o, șocând pe toată lumea.

Te-ar putea interesa și: Cornel de la Insula Iubirii i-a făcut praf pe Alin și Maria: „Să spui că-i cel mai parșiv de acolo e foarte puțin spus”

„Ea a venit pentru ea, nu a venit pentru mine”

„Vreau să spun și eu ceva înainte de toate. Îmi place foarte mult privirea ei și nu am avut ocazia să îi spun lucrul ăsta. Dar da, privirea ta m-a cucerit pot să spun. Am ajuns să o cunosc cum este cu adevărat, știe foarte clar că îi doresc tot binele pentru a se dezvolta frumos și vreau să fie fericită. Și știu că pentru tine a fi fericită înseamnă să îl revezi pe Rareș în momentul de față. Și răspunsul meu o să fie nu, nu o să merg la date. Cred că un date de 24 de ore nu o face să fie fericită întru totul. Ea a venit pentru ea în această experiență, nu a venit pentru mine”, a declarat ispita Radu Stoicescu.

Radu și-a arătat simpatia pentru Daiana încă de la începutul show-ului, făcându-i complimente și spunându-i chiar că este atras de felul ei de a fi. Cu toate acestea, concurenta nu a dat niciodată de înțeles că sentimentele ar fi reciproce, ba chiar a spus de fiecare dată când a avut ocazia că gândul ei este doar la Rareș, iubitul său, și că tot ce își dorește este să se termine emisiunea pentru a se putea revedea cu acesta. Astfel, atât colegele sale, cât și ispitele masculine au fost mirate de faptul că Daiana l-a ales, mai ales că aveau varianta de a refuza acest dream date. 

Rareș, partenerul Daianei, a dat-o în bară fix înainte de marea finală. Fără să mai țină cont de camere și după multe pahare de alcool, acesta a dansat îmbrățișat cu ispita Flori și chiar a atins-o pe aceasta pe sâni și fund, picând astfel testul insulei. 

Te-ar putea interesa și: Un cuplu de la Insula Iubirii a părăsit emisiunea: „O să plec singură de pe insulă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel