Regina Elisabeta, în vârstă de 96 de ani, consumă zilnic aceste alimente.
Preferințele alimentare ale reginei Elisabeta sunt neschimbate. Ajunsă la 96 de ani, Majestatea Sa consumă, zilnic, același desert de care s-a îndrăgostit în copilărie.
Potrivit The List, regina este foarte conservatoare în privința alegerilor sale alimentare, preferând să mănânce multe dintre aceleași alimente în fiecare zi - inclusiv un desert despre care fostul său bucătar personal Darren McGrady spune că l-ar mâncat în fiecare zi din viața ei de când avea cinci ani (da, 91 de ani de când mănâncă același aliment).
Și, potrivit lui McGrady, în timp ce regina mănâncă același mic dejun cam în fiecare zi (ceai și un bol de cereale și optează pentru mâncăruri simple, cum ar fi puiul la grătar sau peștele la grătar (alături de un cocktail de gin sau ciocolată) în restul zilei, sandvișul "jam penny" este cel pe care l-a mâncat, cu fidelitate, toată viața ei.
Implică doar trei ingrediente, potrivit lui McGrady, care a lucrat pentru Majestatea Sa timp de 15 ani și care a spus că ar fi cerut acest sandviș în fiecare zi la ora ceaiului, indiferent cu cine lua masa. Tot ce aveți nevoie este pâine, gem și unt - și dacă vreți cu adevărat să vă simțiți „regal”, folosiți gem de căpșuni, spune el.
"Făceam gemul la castelul Balmoral cu căpșuni scoțiene superbe din grădini", spune el pe canalul său de YouTube.
În ceea ce privește motivul pentru care sandvișul se numește "penny", este pentru că are legătură cu "dimensiunea vechiului penny englezesc", spune McGrady.
Poate că este monarh, dar gusturile ei sunt simple - după cum spune chiar McGrady, "regina nu a fost niciodată o gurmandă".
Care este dieta Reginei Elisabeta a II-a. Ce alimente au ajutat-o să ajungă la 96 de ani
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News