Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu: „O zodie va avea probleme amoroase și juridice”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, sursa facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, sursa facebook

Daniela Simulescu a vorbit pentru Spectacola despre zodia Săgetător și cum va fi aceasta influențată de astre în a doua jumătate a anului 2024. Săgetătorii se vor confrunta cu provocări pe aproape toate planurile, în afară de cel financiar. Ei vor trebui să acorde atenție sporită domeniului juridic.

Va fi o jumătate de an dură pentru mulți Săgetători. Ei se vor confrunta cu probleme amoroase, imobiliare și juridice. Astrologul Daniela Simulescu, de la Astrosens, a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre dificultățile pe care le vor întâmpina Săgetătorii în a doua jumătate a anului 2024.

Cu toate acestea, Săgetătorii care nu sunt în relații vor avea cel mai mult de câștigat în a doua jumătate a anului 2024, timp în care, cei care au deja un partener, se vor lovi de mici inconveniente care îi vor face să se întrebe de două ori cu privire la alesul sau aleasa vieții lor.

„Sunt cei mai bine aspectați pe plan rațional. Dacă sunt singuri, au multe oportunități până la finalul anului. Chiar le recomand să iasă mai des din casă, să participe la evenimente, la petreceri, să cunoască oameni noi. Nu vor neapărat să găsească partenerul pe care și l-au dorit, dar vor întâlni pe cineva care le face bine. Una dintre întrebările comune pe care le primesc astrologii în cariera lor este „Când mă voi căsători?”, de parcă ar conta ziua în care semnezi actul respectiv. Săgetătorii ar trebui să aibă în vedere că este o perioadă în care sunt mai bine pregătiți să intre într-o relație mai sănătoasă pentru ei. Dacă sunteți singuri, cred că aveți multe oportunități să vă așezați puțin. Dacă sunteți într-o relație, pot apărea probleme nerezolvate și s-ar putea să înceapă tensiuni cu partenerul. Nu sunt excluse reproșurile. Până acum totul era roz, dar dintr-o dată pot apărea astfel de probleme. Este foarte importantă comunicarea”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

 

Youtube video image

Daniela Simulescu mai atrage atenția asupra provocărilor imobiliare, unde Săgetătorii vor tinde să amâne proiectele pe un termen necunoscut. Astrologul îi liniștește pe Săgetători, spunându-le că toate se întâmplă la timpul lor.

„Pentru săgetători, Saturn va rămâne în casa a patra în continuare și va fi retrograd. Vor apărea probleme și cu familia. Va trebui să își asume responsabilități legate de rude, părinți, care s-ar putea îmbolnăvi sau ar putea avea alte probleme.

Există și probleme legate de imobiliare. Dacă au construit o casă și au așteptat momentul potrivit să se mute, s-ar putea să apară probleme și să fie nevoiți să amâne mult. Lucrurile se întâmplă când vor ele sau când trebuie să se întâmple. Dacă ar fi să mai adaug ceva despre săgetători, Marte va retrograda în casa a noua la sfârșitul anului, ceea ce poate aduce probleme legate de călătorii, dar și în zona legală și juridică. Aș sugera să fie mai atenți la actele pe care le semnează în perioada următoare, la deciziile pe care le iau, fie că este vorba de un partaj, un divorț, o negociere sau o investiție. Ar trebui să fie cu atât mai atenți cu cât ne apropiem de sfârșitul anului 2024”, a precizat Daniela Simulescu, la Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel