Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care trebuie să ceară o mărire de salariu 

Data publicării:
Daniela Simulescu
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a anului 2024.

 

În exclusivitate pentru Spectacola, Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale până la sfârșitului anului 2024.

Scorpion

Saturn va fi retrograd în casa a V-a până pe 15 noiembrie! Asta înseamnă că Scorpionii trebuie să învețe că fericirea lor depinde doar de ei, nu de partener, nu de familie, nu de alții.

Când este vorba de casa a V-a, vorbim de validare, de afecțiune, de iubire, de creativitate. Saturn este precum un profesor dur. Chiar dacă sunt într-o relație, ei nu se simt atât de iubiți, atât de apreciați și atât de validați. Acesta este primul lucru la care trebuie să se gândească.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat

Recomandarea este să nu stea în relație doar de dragul de a sta în relație. Chair dacă spuneți că vreți să aveți pe cineva doar ca să nu stați singuri, puteți să fiți singuri în doi. Chiar dacă găsiți un partener așa cum l-ați visat, când intrați în relație cu el, lucrurile nu funcționează așa cum ar trebui și începeți să vă puneți multe întrebări.

De-a lungul vieții vor mai fi situații în care nu o să primești atâta afecțiune cât ți-ai dori tu. Nu trebuie să te plângi sau să te superi, ci să revii la tine. Saturn în casa a V-a te pune să-ți găsești niște activități pentru că tu o să-ți descoperi un gol interior și o să cauți să-l umpli, dar problema este că vei căuta să-l umpli cu alte goluri, cu alți oameni care au și ei un gol. Tranzitul lui Saturn retrograd în casa a V-a vă obligă să vă dați seama că totul depinde de voi.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea noroc la bani

La finalul anului, Marte, guvernatorul lor, va retrograda în casa a X-a. Vor apărea conflicte cu șefii, decizii șocante, nevoia de a crește foarte mult pe plan profesional, nevoia de a da din coate. Scorpionii își vor testa niște limite și își vor da seama că trebuie să lupte mai mult pentru propriile drepturi. Nu trebuie să aștepte o mărire de salariu. La final de an, ei trebuie să ceară!

Scorpionii trebuie să învețe să se iubească pe sine, să învețe să pună limite atunci când ceva nu mai funcționează pe plan relațional, iar pe plan profesional, finalul anului va fi nemaipomenit pentru ei!

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea noroc cu carul în următoarele 5 luni

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii în materialul video de mai jos:

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel