Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea noroc cu carul în următoarele 5 luni

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. O zodie va avea noroc cu carul.

Leu

„Leii sunt norocoși! Jupiter este în casa a XI-a. Este unul dintre cele mai bune tranzite pe care le au. Se vor preocupa puțin de bani. Se vor plânge, se vor victimiza. Problema este nu că nu au ce să mănânce, lor le place să se plângă puțin.

În schimb, cu Jupiter în casa a XI-a e ca și cum pentru Lei apare un înger păzitor. Când Jupiter trece în casa a X-, apar oameni, dar nu cei la care se gândesc. În momentul în care ajută pe cineva, ei au pretenția ca persoana respectivă să îi ajute înapoi. Se gândesc că la un moment dat o să îi ajute. Când viața îi ia prin surprindere, ei au impresia că persoana respectivă îi va ajuta, dar nu o să o facă. Îi va ajuta altcineva. În loc să zică că îi ajută cineva, ei vor sta supărați că nu i-a ajutat persoana la care s-ar fi așteptat”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, previziuni astrale până la finalul anului 2024. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră

„Nu contează că nu îi ajută pe cine au ajutat ei, contează că o să găsească oamenii cei mai potriviți în sfera socială: prieteni din anturaj, cunoscuți, amici, dar și în ceea ce privește zona profesională. O să aibă mai multă vizibilitate, popularitate. Vor face parte din niște grupuri, din niște comunități. O să se simtă implicați în echipe, iar ei au mare nevoie să simtă în această această perioadă că aparțin. Ei sunt foarte competitivi și le place să fie primii.

Finalul anului, când Marte va retrograda în semnul lor, mulți Lei vor fi foarte sus, foarte impunători, foarte curajoși și foarte dornici de a deschide drumuri. Vor fi adevărați vizionari. Indiferent unde sunt puși până la final de an, ei vor veni cu o idee diferită. O să strălucească alături de alte persoane. Vor vrea să facă parte dintr-o echipă cu care să meargă înainte și cu care să câștige.

Vor trebui să facă sacrificii, pentru că au planuri, obiective, dar o să zburde. Nu doar până la finalul acestui an, ci până în vara lui 2025. Retrogradarea lui Marte în semnul lor este de foarte bun augur, chiar dacă va veni și cu furie. Vine cu energie, dorință și apetență pentru câștig”, transmite Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat

 

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii în materialul video de mai jos:

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel