Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea probleme cu banii, dar și de sănătate

Data publicării:
Daniela Simulescu, sursa foto DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, sursa foto DC News

Astrologul Daniela Simulescu a fost invitată în platoul Spectacola și ne-a vorbit despre cele mai importante schimbări în viața Vărsătorilor.

În cea de-a doua jumătate a anului 2024, Vărsătorii vor avea parte de schimbări dramatice, astfel că Pluto îi va guverna până în 2044. Aceștia trebuie să acorde în primul rând atenție sănătății fizice, dar și mintale. Chiar dacă Pluto nu vine cu schimbări dramatice, acesta impulsionează Vărsătorii să acorde un strat suplimentar de atenție.

Pe plan relațional, Vărsătorii vor avea o perioadă în care vor acorda șanse, astfel că nu va fi de mirare dacă mulți dintre ei vor dori copii sau, dacă au deja copii, relaționarea cu ei se va schimba în bine în următoarea perioadă.

Youtube video image

Vărsător

„Saturn, guvernatorul lor, este retrograd în casa a 2-a până pe 15 noiembrie.

Sunt probleme cu banii, dar vor avea cât să supraviețuiască. Probabil vor avea mai puțini bani sau vor trebui să se educe mai mult pe acest plan. Saturn vine să limiteze puțin. Oriunde intră Saturn, mai întâi aduce restricții, austeritate, multe lecții și teste, până când vei ști să îți asiguri zona respectivă într-un mod matur, ca un adult. Nu vor mai putea cheltui pe tot ce își doresc ca până acum. Vor apărea cheltuieli importante, poate pentru sănătate, pentru familie, pentru ceva din casă. Nu vor mai putea să își cumpere rochia preferată. Trebuie să învețe să cheltuiască pe ceea ce este vital și necesar. Pluto va intra definitiv în semnul lor în noiembrie și va sta acolo până în 2044. Trebuie să se aștepte la o perioadă de profunde transformări, nu neapărat urâte, pentru că lui Pluto îi place să aducă schimbări frumoase. Le-aș recomanda să se asigure mai întâi că sănătatea lor este în regulă. Pluto poate face ravagii pe plan fizic și mental câteodată, deci asigurați-vă că stați bine cu sănătatea.

Apoi, aspectele relaționale sunt foarte importante. Îl au pe Jupiter în casa a 5-a a iubirii, iar la final de an Marte va retrograda în casa a 7-a a relațiilor. Mulți s-ar putea să se reîntâlnească cu foști parteneri, s-ar putea să mai dea o șansă unei relații sau s-ar putea să își dorească să se bucure de viață. Dacă până acum au fost mai celibatari, acum vor spune că vor să încerce, vor niște aventuri. Probabil au trecut prin evenimente neplăcute, dar vor totuși să mai dea șanse. În următoarea jumătate de an, Vărsătorii vor da șanse, ceea ce este foarte important și pentru cei care vor copii - să se gândească la acest aspect. Apoi, cei care au copii, relațiile cu aceștia sunt foarte importante și se vor dezvolta diferit în următoarea perioadă”, spune Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel