Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: O zodie va avea probleme cu sănătatea, urmate de dificultăți financiare

Data actualizării: | Data publicării:
Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale pentru a doua jumătate a anului 2024 pentru toate zodiile. Astăzi, vorbim despre Rac.

Daniela Simulescu transmite că Racii se vor confrunta cu probleme de sănătate dacă nu vor avea grijă în cea de-a doua parte a anului. Mai mult, astrologul DC News precizează și că, spre finalul anului, Racii ar putea să aibă probleme financiare, așa că le oferă un sfat.

Citește și: Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua jumătate a anului 2024!

„Am mai multe chestiuni de discutat la Raci. În primul rând, la ei încep cu sănătatea, pentru că Jupiter este în casa a 12-a, iar sănătatea lor sau a celor dragi are de suferit.

Dacă ar putea să se sacrifice Racii ca să nu sufere alții, ar fi perfect pentru ei, dar nu se poate. Cumva, trebuie să le respectați doleanțele celorlalți. Atenție, indiferent de vârsta pe care o aveți, și să nu spuneți că dacă aveți 20 de ani nu există probleme că nu există, trebuie să avem grijă.

Și, mai face ceva tranzitul lui Jupiter în casa a 12-a. Cere acceptare. În emisiunile mele vorbesc foarte des despre trecerea de la resemnare la acceptare. În momentul în care accepți, știi că în viață mai sunt și momente grele. Acceptarea, împăcarea cu trecutul și compasiunea față de propria persoană sunt foarte importante. Racii trebuie să călătorească, chiar dacă Saturn este retrograd în casa a 9-a, ei trebuie să călătorească și să studieze.

Vei vedea mulți Raci care aleg să plece în altă țară sau să meargă în țara în care s-au născut. Finalul anului vine cu mari cheltuieli. Marte va retroceda în casa a 2-a, așa că, dacă ați putea face de pe acum un buget de risc sau de rezervă, ar fi perfect. Investițiile de la finalul anului sunt importante, doar că, până atunci, ați face bine să pregătiți bani de pe acum ca să zic așa. 

 

Pluto se va întoarce puțin în casa a 7-a în toamnă, ceea ce înseamnă că mulți Raci vor lua decizii pe plan relațional. Se pot căsători, pot divorța sau pot găsi partener total diferit față de ce au avut până în acest moment. Pluto, când intră undeva, mai întâi ucide ceva pentru a putea ieși ceva la suprafață”, spune Daniela Simulescu, pentru Spectacola.

Citește și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea parte de un an minunat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Exclusiv


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel