Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024. Daniela Simulescu: Zodia care va avea noroc la bani

Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Sursă foto: freepik
EXCLUSIV
Descriere foto: Horoscop. Sursă foto: freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut previziunile astrale până la finalul anului 2024. Iată care este zodia care va avea noroc la bani în următoarele 6 luni.

Taur

Ei ar trebui să se aștepte la bani până la finalul anului, ceea ce le place cel mai mult. Jupiter este în casa a II-a. Lor le place aspectul financiar, cel legat de monetizare.

Jupiter va face careul cu Saturn. Se lovește puțin de acest aspect, ceea ce înseamnă că bani vor fi, dar vor apărea și cheltuieli. Recomandarea este să nu strângă bani și să nu facă nimic cu ei. Este momentul să învățați să-i înmulțiți, pentru că oricum cheltuieli vor fi: cheltuieli cu casa, cu familia, mai apar evenimente.

Marte va retrograda la final de an în casa a IV-a. Asta înseamnă că Taurii vor trebui să renoveze, să redecoreze, să repare sau poate chiar să se mute dintr-o dată.

Aspectul financiar este cel mai important și vor trebui să fie mai flexibili în perioada următoare. Au planuri destul de serioase, care se vor întâmpla, dar drumul până la realizarea planurilor nu va fi așa cum îl gândesc ei. De acea este bine să aibă bani și timp în plus. E bine ca din când în când să mai iasă din zona de confort pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Pe plan amoros se pot întâmpla anumite lucruri. Pot să revină persoane din trecut sau ei pot să își aducă aminte de unele persoane. De asemenea, dintr-odată pot să nu se mai simtă bine în relație. Au nevoie să reaprindă pasiunea, să se trezească, ai nevoie de mai mult romantism. Va fi foarte interesantă această toamnă pentru Tauri din acest punct de vedere.

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, previziuni astrale până la finalul anului 2024. Zodia care va avea parte de o schimbare majoră

Te-ar putea interesa și: Daniela Simulescu, previziuni pentru a doua parte a anului 2024. Ce ne așteaptă pe plan financiar



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel