Previziuni astrale prima jumătate octombrie 2024. Previziuni pentru toate zodiile

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor-şef Astrosens.ro, aduce previziunile pentru prima jumătate a lunii octombrie. 

Prima jumătate a lunii octombrie are parte de o Eclipsă de Soare/Lună Nouă în Balanță. Și nu una oarecare. Pentru că Lilith/Luna Neagră va fi implicată în configurația astrologică a acestui eveniment. Deci ne vom confrunta cu evenimente total ieșite din comun. Mai ales în ceea ce privește relațiile personale. Pe urmă, retrogradarea lui Jupiter în Gemeni ne readuce în față cele mai importante inițiative din 26 mai încoace, tocmai pentru a ne da seama unde ne-am întins mai mult decât ne ținea plapuma. Iar Pluto își oprește retrogradarea în Capricorn și se pregătește de ieșirea din acest semn, pe care îl tranzitează din 2008 încoace. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Primele două săptămâni din octombrie nu sunt despre tine, ci despre oamenii importanți din viața ta. Va trebui să înveți să faci echipă cu ei, să negociezi și să alungi orgoliul. Urmează o perioadă prielnică pentru noi relații sau pentru a aduce prospețime în relația cu partenerul. Pentru unii dintre voi, apar schimbări radicale pe plan profesional. 

Taur/Ascendent în Taur

Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a-ți căuta un nou loc de muncă, prima parte a lunii octombrie îți va oferi soluții în acest sens. Jupiter își va începe retrogradarea în casa banilor. S-ar putea să primești o sumă așteptată de mult. Dar vor apărea și numeroase alte cheltuieli. Oricum, ai face bine să eviți orice exces de zel. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter își începe retrogradarea în semnul tău. Și se poate manifesta pe două planuri. În primul rând, unii dintre voi își vor da seama că nu prea au încredere în ei și vor încerca să o dobândească. Iar alții vor descoperi că au avut prea multă încredere și că au promis mai multe decât puteau face. Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie va fi susținută de Mercur, guvernatorul vostru, deci veți putea găsi un echilibru în orice domeniu. Relațiile cu copiii sunt importante. 

Rac/Ascendent în Rac

Familia și locuința vor avea nevoie de resursele tale. Unii dintre voi se pot muta, pot achiziționa o locuință sau pot aduce îmbunătățiri casei în jurul Eclipsei de Soare de pe 2 octombrie. Bineînțeles, totul trebuie făcut după negocieri serioase cu membrii familiei. Pluto își va finaliza retrogradarea în casa a șaptea și va aduce decizii radicale pe plan relațional. 

Leu/Ascendent în Leu

Cu cât vei fi mai flexibil, cu atât vei avea mai mult succes în perioada următoare! Vor apărea oportunități de studiu sau călătorie. Ai nevoie de noi experiențe, să interacționezi și cu alți oameni și să porți discuții interesante cu aceștia. Nu îți fie teamă să faci ajustări atunci când este vorba de planurile pentru viitorul apropiat. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel