Prima Doamnă a Franței, apariție într-unul dintre serialele de succes de pe Netflix

Data publicării:
FOTO: Agerpres
Descriere foto: FOTO: Agerpres

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, va juca în serialul de succes de pe Netflix, ajuns la al patrulea sezon.

Soția președintelui francez, Brigitte Macron, își interpretează propriul rol într-o apariție scurtă și neașteptată într-un episod din a doua parte a celui de-al patrulea sezon al serialului de succes ”Emily in Paris”, care va fi difuzată începând de joi pe Netflix, transmit AFP și EFE.

Filmarea acestei scene, ținută strict secretă până în prezent, a avut loc pe 2 aprilie în apropiere de Place de la Madeleine, în inima Parisului. În apariția sa, Brigitte Macron se joacă pe sine și poartă propriile haine, fără a i se da indicații specifice cu privire la ținuta sa, conform revistei ”Elle”.

Lily Collins, actrița care joacă în serial, a declarat pentru ”Elle” că ”ideea acestei apariții a venit în timpul unei întâlniri în decembrie 2022 la Palatul Elysee”, unde Darren Star, creatorul serialului ”Emily in Paris”, și Collins s-au întâlnit cu soția președintelui francez. În timpul acestei întâlniri, Collins și Star au invitat-o pe Brigitte Macron să participe la următorul sezon, invitație care a fost acceptată.

Citește și: Un storyboard al filmului "Dune", care trebuia să fie regizat de Alejandro Jodorowsky, vândut cu 2,66 milioane de euro

”Brigitte Macron este o mare fană a serialului și a acceptat să participe cu mult umor și profesionalism. Deși filmările au durat mai puțin de o oră, a fost o onoare și o adevărată bucurie să lucrez cu ea”, a declarat Collins pentru publicație.

Apariția lui Brigitte Macron, împreună cu sloganul campaniei #makeiticonic lansată de guvernul francez pentru a atrage investitori străini, subliniază intenția serialului de a celebra cultura și imaginea Franței.

Primul episod al serialului ”Emily in Paris” a fost lansat pe Netflix pe 2 octombrie 2020. Serialul, creat de Darren Star, a câștigat rapid popularitate pentru o portretizare idealizată a vieții în Paris. Cu toate acestea, a fost criticat în special în Franța pentru că prezintă un stil de viață ce perpetuează clișee și stereotipuri, în loc să ofere o portretizare mai nuanțată și mai realistă a capitalei franceze, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Sonia Baciu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel