Prima reacție a Andreei Tonciu, după alerta cu grenadă din fața casei sale: „Efectiv sunt șocată”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Tonciu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Tonciu, Instagram

Andreea Tonciu le-a dezvăluit fanilor săi cum a reacționat, când a auzit veștile negative de acasă, din România, ce îi implicau direct familia.

A fost alertă ieri, 29 mai, în Capitală, după ce familia Andreei Tonciu a sunat de urgență la 112, după ce în poarta casei lor era agățat un obiect ce semăna perfect cu o grenadă. Chiar dacă, din fericire, totul s-a încheiat cu bine, iar acel dispozitiv a fost nefuncțional și nu a reprezentat un pericol pentru nimeni, polițiștii investighează acum motivul pentru care cineva ar fi agățat acel lucru acolo. Bruneta nu se afla în România la producerea evenimentului, ci în Republica Dominicană, motiv pentru care atunci când a aflat, a fost în stare de șoc.

„După cum știți, mă aflu în Republica Dominicană pentru finala Survivor All Stars și vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați dat, încurajările. Efectiv sunt șocată de ceea ce mi se poate întâmpla mie și familiei mele, dar sper ca autoritățile să-și facă treaba și am încredere în ei. Efectiv sunt șocată, mi-a bubuit telefonul cu sute de mesaje și apeluri, m-am speriat inițial, am crezut că s-a întâmplat ceva grav la mine acasă, dar mulțumesc lui Dumnezeu că totul e bine. Sper ca poliția să identifice omul care a vrut să ne facă rău.”, le-a spus Andreea Tonciu fanilor pe rețelele de socializare. 

Citește și: Petrecerile se țin lanț între concurenții Survivor All Stars, înainte de marea finală. Cum se distrează foștii Războinici și Faimoși / video

Ce i-a spus Andreea Tonciu mamei sale

Mama Andreei Tonciu a dezvăluit și ea faptul că bruneta a fost extrem de speriată în momentul în care a auzit nenorocirea care se putea produse la casa părinților săi. Chiar dacă femeia trata subiectul în glumă, după ce pericolul trecuse, bruneta era încă la fel de speriată și de conștientă de gravitatea lucrurilor.

„Efectiv te gândești la cine ar putea face o astfel de glumă, de unde a găsit-o și de ce să o pui la ușa cuiva. E o întrebare la care nu ne putem da încă un răspuns, suntem șocați. Andreea mi-a zis să nu râd, că asta nu e o glumă, i se putea întâmpla ceva grav Lorenei, Andreea e șocată, dar e bine. Ea e în Dominicană (n.r. pentru finala Survivor All Stars.)”,  a declarat mama Andreei Tonciu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Mai are sau nu Cuza sentimente pentru Ramona Olaru? „A fost foarte greu la început să lucrez cu fosta”

Cum s-a descoperit grenada

Sora Andreei Tonciu a fost cea care a descoperit acel obiect, în momentul în care voia să intre în casa părinților săi. Aceasta nu a băgat de seama despre ce ar putea fi vorba, motiv pentru care a luat acel lucru și l-a aruncat pe jos. 

„Lorena a mers la Andreea acasă, ca să o spele pe cea mică și să o pregătească pentru somn. Nu a vrut să rămână la ea acasă, a vrut să vină la noi, pentru că Rebeca doarme într-un stil de nu poate dormi nimeni lângă ea și a venit acasă, a găsit această grenadă agățată de clanța porții, ea a crezut că este o joacă, o jucărie de copil. A luat-o de acolo, a tras de ea și a aruncat-o pe trotuar, ca să poată intra. Eu nu sunt acum acasă, nu am fost deloc de azi dimineață, dar totul e luat în serios.”, a continuat aceasta. 

Citește și: Adrian Minune și-a început cariera la vârsta de 6 ani: „Am fost un copil care și-a crescut părinții, cântam și prin grajduri”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel