Primele fotografii cu Oana Moșneagu în rochie de mireasă. Actrița se căsătorește astăzi și arată spectaculos / foto

Data publicării:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, sursa foto Instagram

 Oana Moșneagu și Vlad Gherman se căsătoresc duminică, 2 iunie 2024.

A venit momentul mult așteptat pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi îndrăgostiți se căsătoresc duminică, 2 iunie 2024, organizând de ceva luni bune o petrecere pe cinste, unde le vor fi alături sute de prieteni, printre care și diferiți actori și colegi de pe platourile de filmare. Dacă în urmă cu ceva timp, cei doi au ales să facă separat cununia civilă, acolo unde au devenit, oficial, soț și soție, acum aceștia își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu și vor petrece până în zori alături de toți invitații lor.

Actrița a fost și cea care a postat primele fotografii pe rețelele de socializare, acolo unde fanii i-au putut admira rochia spectaculoasă, care o face să arate exact ca o prințesă. Și Vlad Gherman a ales să se prezintă tot cu un costum clasic, dar extrem de elegant, cei doi fiind pur și simplu ca desprinși dintr-o revistă.

„3 ani ne-au adus aici.
Alți mulți ne-au plimbat prin alte părți, dar ne-am găsit. Să ne trăim cu bucurie și să nu uităm niciodată că viața asta ne-a fost dată ca să împlinim ce în altele nu ne-a fost dat.
Welcome love, stay here forever.”, a scris Oana Moșneagu în dreptul fotografiilor cu pricina. 

Citește și: Cele mai mari frici ale Alinei Sorescu înainte de divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea, m-am gândit că nu va fi ușor”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Mosneagu / Gherman ???? (@oana_mosneagu)

Cum va arăta marea petrecere

După cum dezvăluia cu câteva săptămâni în urmă chiar Vlad Gherman, se pare că pe proaspeții însurăței îi așteaptă o seară cu adevărat magică, într-o locație pe măsură, unde aceștia vor petrece până în zori alături de cei 200 de invitați pe care i-au pus pe listă. Chiar dacă numărul poate părea destul de mic, aceștia spun că și-au dorit ca totul să se întâmple destul de discret și să aibă parte de intimitate și de timp de calitate alături de cei dragi.

„O să avem cred că spre 200 de invitați, asta dacă vine toată lumea. Aici includ și membrii trupelor, videograf, fotograf, toți oamenii de acolo. Invitații noștri cred că undeva la 160-170, nu sunt mulți, puțini, cred că sunt fix oamenii dragi nouă. Chiar ne dorim să vină oameni cu care am interacționat, nu vrem să fie ceva „Nunta anului, fast și opulență”. E ceva pe care-l facem pentru noi. Colegii au confirmat, toată lumea a întrebat ce o să se întâmple cu Cris, răspund și la întrebarea asta, în caz că subtil asta urma.

Am discutat cu ea, i-am spus că mie, personal, mi se pare ciudat să o chem la nunta mea, ea a zis că cel mai probabil oricum nu ar fi venit, iar așa am convenit împreună, a fost o discuție liberă, și a zis că nu ar venit. Asta nu înseamnă că încă suferă, e o chestie de respect față de relația în care am fost timp de 10 ani și e o situație ciudată. Nici eu nu aș vrea să fiu prezent la nunta ei, nu are legătură cu trecutul, ar fi doar ciudat”, spunea Vlad Gherman, în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu, noi detalii despre starea sa de sănătate. Acesta a fost diagnosticat cu cancer: „Mi-e foarte frică”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel