Primele imagini cu bebelușul Alinei Ceușan! Influencerița a dezvăluit numele fetiței sale: „Ai fost așteptată” / Foto

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Alina Ceușan
Descriere foto: Captură video: Instagram/Alina Ceușan

Fericire mare în familia Alinei Ceușan! Influencerița a adus joi, 8 august 2024, pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar acum a publicat primele imagini cu micuța și a dezvăluit numele acesteia.

Alina Ceușan este acum mămică de doi! Influencerița este în culmea fericirii, după ce ieri, 8 august, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Acum, ea și soțul ei, Raul Țișa, trec prin cea mai frumoasă perioadă din viață lor, de când și-au strâns pentru prima dată în brațe fetița, noua membră a familiei lor. Cei doi mai au un băiețel, pe nume Rock, în vârstă de 3 ani. 

Vestea cea mare a fost dată de Andreea Popescu, buna ei prietenă, care a postat în mediul online că Alina Ceușan a devenit mămică. „Am plâns de bucurie că astăzi s-a născut bebelina Alinei. Vă iubesc”, a scris Andreea Popescu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory. Cu toate acestea, influencerița a postat abia astăzi primele imagini cu micuța și a dezvăluit și numele pe care îl va purta.

Te-ar putea interesa și: Alina Ceușan a devenit mămică pentru a doua oară! Influencerița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă: „S-a născut bebelina”

Primele imagini cu bebelușul Alinei Ceușan! Influencerița a dezvăluit numele fetiței sale

Alina Ceușan este o mămică împlinită și radiază de fericire. Vedeta a postat în mediul online primele imagini cu fetița sa, pe care o ține strâns la piept. Chiar dacă mulți părinți se feresc să afișeze chipul bebelușului pe rețelele sociale, nu este cazul Alinei Ceușan. Pe lângă fotografiile cu ea și micuța, influencerița a postat și un mesaj emoționat. Totodată, ea a dezvăluit că noua minune a familia sale va purta numele Perla Tisa.

„Bun venit pe lume. 08.08.2024. Ai fost așteptată fetiță mică și ești atât de iubită, deja… Cuvintele nu pot exprima sentimentele pe care le avem pentru tine acum. Luând acea odihnă binemeritată, amândouă ne apropiem în aceste prime zile. De asemenea:

- șosete nu atât de potrivite, se numesc fashun

- brățări de spital

- totul este atât de roz

- atâta fericire cât și însănătoșire rapidă

- este atât de mică în viața reală, dar a avut cam la fel greutatea la naștere ca fratele ei, Rock!”, a transmis Alina Ceușan în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Te-ar putea interesa și: Dr. Claudia Adriana Nicolae, despre haosul alimentar care a creat cazuri medicale nemaivăzute în ultimii 5 ani: „Asistăm la al doilea val de alergii”

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Fanii nu a ezitat și au comentat la postarea făcută de Alina Ceușan. Printre cei au reacționat au fost și Vlăduța Lupău, Alex Velea, Cristina Ich, Corina Caragea, Adela Popescu, Lavinia Petrea, Antonia, Carmen Grebenișan, Larisa Udilă și nu numai.

„Viață minunată! Perla, ce nume frumos!”, a scris Vlăduța Lupău.

„Bine ai venit pe lume, Perla! Să fii mereu înconjurată de iubire, bucurie și inspirație, așa cum mama ta uimitoare ne inspiră pe toți”, a comentat Cristina Ich.

„Dumnezeu să o binecuvânteze”, a spus Antonia.

„Bine ai venit, Perla!”, a spus Adela Popescu.

„Felicitări!”, a comentat și Lavinia Petrea.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă! Anunțul făcut de cântăreață: „Chiar muncim la asta, am făcut și câteva tratamente”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel