Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra. Mesajul emoționant postat de actriță la o săptămână după ce a născut

Data publicării:

Anca Dumitra a postat pe Instagram primele imagini cu bebelușul Levi Nicolas, însoțite de un mesaj emoționant.

 

Anca Dumitra radiază de fericire de când a devenit pentru prima dată mămică. În urmă cu mai bine de o săptămână, pe 17 septembrie, actrița și soțul ei, Manfred Spendier, și-au strâns pentru prima dată în brațe băiețelul. Cei doi sunt acum în al nouălea cer, savurând fiecare clipă alături de noul membru al familiei lor.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru a dat din casă. Ce relație are, de fapt, cu nora sa: „E normal să o ajut. Mă simt și obligată”

Primele imagini cu bebelușul Ancăi Dumitra

După nașterea micuțului, Anca Dumitra și Manfred Spendier au preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor, însă fericirea lor este de neoprit, iar actrița nu a putut rezista tentației de a împărtăși cu urmăritorii săi primele imagini cu băiețelul lor.

Te-ar putea interesa și: Cum s-au cunoscut Flick și soția sa, Denisa Filcea: „Am amânat de teamă că nu arătăm ca în poze”

Mesajul emoționant postat de actriță la o săptămână după ce a născut: „De aici încolo - nimic nu va mai fi la fel”

Imaginile au fost însoțite de un mesaj emoționant, care exprimă pe deplin trăirile Ancăi Dumitra. „Cândva se grăbea. Ca fată la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A așteptat. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șade bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo - nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii - altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a scris actrița, lăsând să se înțeleagă că nașterea băiețelului a transformat-o complet.

Te-ar putea interesa și: Mihai Albu a răbufnit! Designerul a răspuns acuzațiilor fostei sale soții, Iulia Albu: „A fost o nuntă făcută exclusiv pe banii mei”

Ce nume a ales actrița pentru bebeluș

La aproape o săptămână după ce a născut, Anca Dumitra a dezvăluit ce nume va burta băiețelul ei. Actrița care o interpretează pe Gianina în serialul „Las Fierbinți” de la Pro TV a mărturisit că ea și soțul ei au ales să-l numească Levi Nicolas. 

Te-ar putea interesa și: Deși era într-o relație cu Mădălina, Danny Boy ar fi încercat să se împace cu fosta iubită. Ce a dezvăluit Maria de la Insula Iubirii: „Am în telefon poze”

„Îl cheamă Levi Nicolas. Toată lumea mă întreabă dacă are ochii mei. E tare drăgălaș. Ieri mi-a și zâmbit. Eu nu credeam că poți să fii așa îndrăgostit și să iubești în felul ăsta. Toate mămicile, toți părinții știu, dar experimentez deja întreaga poveste și este minunată. Sunt binecuvântată! (...) Am un băiețel de nota 10. Am născut prin cezariană. Eu îmi doream natural, dar în ultimele zile situația se poate schimba, însă a fost totul foarte bine, copilul e bine, eu sunt bine.

Am ajuns acasă de câteva zile. Încercăm să ne obișnuim, să ne facem un program. Vedem cum evoluăm, suntem în plină acomodare, în plină învățare. Să dea Dumnezeu să meargă totul foarte bine de aici încolo, cum a mers și până acum”, spunea actrița din „Las Fierbinți”, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel