Primele imagini cu bebelușul lui Philipp Plein și Andreea Sasu. Ce nume mai puțin obișnuit va purta micuțul - Foto în articol

Data publicării:
Brigitte Pastramă și Philipp Plein, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Brigitte Pastramă și Philipp Plein, sursa instagram/ colaj foto

Fericire maximă în familia lui Philipp Plein!

Celebrul creator de modă internațional, în vârstă de 46 de ani, a devenit tată, din nou!  Românca Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, i-a adus pe lume un băiețel sănătos. Anunțul a fost făcut, pe o rețea socială, chiar de renumitul designer.

Phillp Plein a postat, pe contul său de Instagram, primele imagini cu bebelușul, la care a scris și un mesaj emoționant. Mai mult, Philipp Plein a dezvăluit și numele mai puțin obișnuit pe care îl va avea micuțul.

Ce nume mai puțin obișnuit au ales Philipp Plein și Andreea Sasu pentru băiețelul lor

Celebrul designer a publicat și primele imagini cu bebelușul. De asemenea, În pozele postate pe Instagram, pe lângă bebelu, apare și proaspăta mămică, care, după cum se poate observa, se afla chiar pe patul de spital. Plein a scris și numele pe care îl va purta băiețelul lor, respectiv Hurricane Thor Thunder.

Plein a scris, în mesajul emoționant, pe care l-a postat că ”Îmi iubesc toți copiii în mod egal și nu îmi imaginez viața fără ei. Tati vă iubește la infinit”.  ”Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd pe toți crescând împreună, descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți”, a adăugat Plein.

Mesajul complet

”Al patrulea copil al meu, Hurricane Thor Thunder s-a născut la ora 10:58. Nu pot să descriu în cuvinte cât de fericiți și binecuvântați ne simțim că am primit un asemenea cadou. Îmi iubesc toți copiii în mod egal și nu îmi imaginez viața fără ei. Tati vă iubește la infinit. Este o binecuvântare să fiu tatăl vostru și să vă văd pe toți crescând împreună, descoperind lumea prin ochii voștri frumoși și inocenți. Mulțumesc, Doamne, pentru tot!”, a scris Philipp Plein, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Philipp Plein (@philippplein)

 

Se pare că românca Andreea Sasu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce s-a împăcat cu celebrul designer Philipp Plein și acum a devenit mamă pentru prima dată. Relația pe care o au cei doi a surprins pe toată lumea, deoarece renumitul designer s-a iubit mult timp cu Lucia Bartoli, care i-a dăruit și ea doi copii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel