Primele imagini de la cununia civilă a lui Daniel Pavel cu Ana Maria Pop. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă

Data actualizării: | Data publicării:

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au căsătorit! Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă.

Așteptarea a luat sfârșit! Daniel Pavel și Ana Maria Pop au fost un zâmbet în una dintre cele mai importante zile ale lor. Cei doi au spus marele „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Sunt mai fericiți ca niciodată, iar dovada stă în imaginile oferite de Spectacola.

Soția prezentatorului show-ului Survivor All Stars, care a fost condusă la altar de tatăl ei, arată spectaculos într-o rochie scurtă, albă, care îi pune în valoare frumusețea naturală și silueta. Ea a asortat o pereche de sandale albe cu fundiță, o voaletă și o capă din voal, dar și un buchet superb din bujori roz. Alături de ea a strălucit și Daniel Pavel, care a ales să poarte un sacou albastru royal și pantaloni albi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Geta Ungurean (@getaungurean)

Au făcut poze și s-au bucurat cel mai special moment din viața de cuplu. În această zi importantă, celor doi le sunt aproape rudele și prietenii, care se bucură pentru ei.

Petrecerea, la care sunt invitate aproape 400 de persoane, are loc într-o locație superbă din Snagov.

 

Evenimentul a fost planificat până la cel mai mic detaliu de Ana Maria Pop

Evenimentul a fost planificat până la cel mai mic detaliu de soția prezentatorul show-ului Survivor All Stars împreună cu o organizatoare de nunți, asta pentru că Daniel Pavel a fost plecat timp de 5 luni în Republica Dominicană.

„Avem o organizatoare de nunți care s-a ocupat de tot. Și viitoarea mea soție este avocat, actriță, știe să le îmbine. Trofeul este luat. În cazul nostru trofeul va fi pe 8 iunie, sâmbătă. Cât despre tradiții, probabil o să respectăm ce se poate face, nimic spectaculos. O să plecăm și în luna de miere, dar mireasa trebuie să aibă răspuns la asta. Este greu să te așezi din nou după o asemenea experiență”, a mărturisit Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor All Stars, pentru Cancan. 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop, planuri pentru luna de miere

După nuntă, Daniel Pavel și Ana Maria Pop vor pleca în luna de miere. Destinația o vor alege împreună, ca de obicei, deși momentan nu au avut timp să se gândească la asta din cauza unor proiecte. 

„Destinația de vacanță o alegem împreună, ca de obicei. Încă nu ne-am gândit la asta pentru că mai sunt niște proiecte probabil după și nu știm când vom pleca”, spunea Ana Maria Pop.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel