Prin ce momente grele a trecut Amna cu fiul ei după divorț: „Am mers la terapie și eu, și David”

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Amna
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Amna

Amna a vorbit, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, despre momentele dificile prin care a trecut cu fiul ei după divorț, dar și despre cum a reușit să formeze o relație de prietenie cu acesta.

În 2019, Amna a divorțat de soțul său cu care avea o relație de peste 12 ani și cu care are un fiu, David. Bărbatul îi era și manager și părea că lucrurile merg bine între ei, dar nu era așa.

„Am mers la terapie și eu, și David”

În perioada în care cei doi soți treceau prin momente mai puțin fericite și existau certuri, fiul lor, David, a fost profund afectat. Cântăreața a dezvăluit că cel mic a luat toată vina asupra sa și că i-a fost greu să îl facă să înțeleagă că părinții lui nu s-au despărțit din cauza lui, ci pur și simplu pentru că nu se mai înțeleg. Artista a dezvăluit că atât ea, cât și băiețelul ei, au făcut terapie pentru a putea depăși această perioadă grea și pentru a înțelege mai bine lucrurile care se întâmplă în viața lor la momentul respectiv. 

„Am mers la terapie și eu, și David. Și separat, și împreună. Pentru că trebuia să îl fac pe el să înțeleagă niște lucruri, își luase vina asupra lui. Fiind la un moment dat niște certuri între mine și tatăl lui și el surprinzând anumite momente, copilul a înțeles că noi ne certăm doar din cauza lui. Și până ne-am maturizat noi, ca să spun așa, și am început să vorbim ca doi oameni normali, dragul de el a înțeles că mami și tati se ceară din cauza lui. David a făcut terapie, eu am făcut terapie și suntem, mulțumim lui Dumnezeu, mai bine decât am fost vreodată. Vine și îmi povestește absolut orice fel de stare, orice gând care îi trece prin cap. Ba mai mult, vorbește și cu taică-su. E foarte deschis, comunică și chestia asta pot să zic că a fost o muncă din partea mea de-a lungul anilor în care am tras să nu se închidă, să nu devină introvertit, în camera lui, cu muzică în căști”, a dezvăluit Amna.

Te-ar putea interesa și: Amna, dezvăluiri despre bărbatul pe care și-l dorește. Artista și-a deschis sufletul

„Noi nu știm cine e lângă noi pe bune”

Acum, cel mic a trecut peste perioada dificilă și înțelege de ce mama și tatăl său s-au despărțit, după cum spune chiar Amna. Artista a explicat și cum s-a acomodat fiul ei cu faptul că ea este celebră. Amna spune că a purtat mai multe conversații cu el în care i-a spus că oamenii nu sunt mereu ceea ce par a fi și că, în viață, trebuie să fim precauți ca să nu fim răniți sau dezamăgiți.

„Începe să înțeleagă după ce a văzut, repet, niște relații nepotrivite de prietenie între mine și niște mămici cu care nu mai avem treabă acum. Eu am tendința de a fi foarte bună. Am încercat să îi spun lui David că noi nu știm cine e lângă noi pe bune. Noi oferim și când ne oprim, hai să vedem și noi cine ne dă. Și în momentul în care el a văzut că eu am dreptate, câtă suferință a fost. Venea și îmi spunea cum pot fi oamenii așa. El nu înțelege răutate, minciună. Lui dacă îi spune un copil „Vin pe stradă în 5 minute, hai să ne vedem la poartă”, dacă copilul respectiv nu apare în 5 minute, vine super dezamăgit. E sincer, bun, se uită dacă traversează câinele strada să vadă dacă a ajuns pe trotuar. Și acum îți imaginezi că a trebuit să îi explic. Îi mulțumim lui Dumnezeu, nu aș schimba viața pe care o avem. În schimb, hai să ne protejăm un pic și acum înțelege, e mai atent. Cred că el o să mă protejeze în viitor foarte tare”, a adăugat Amna, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Te-ar putea interesa și: Drama prin care a trecut Amna. Cântăreața a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel