Prin ce momente stânjenitoare a trecut Jean de la Craiova: „Sunt evenimente în care încearcă să te ia la mișto”

Data publicării:
Sursă foto: Captură video Podcast „un PODCAST misto By Bursucu`”
Descriere foto: Sursă foto: Captură video Podcast „un PODCAST misto By Bursucu`”

Jean de la Craiova a povestit, în cadrul podcastului „un PODCAST misto By Bursucu`”, despre cum și-a început cariera, dar și despre momentele neplăcute pe care le-a trăit la diverse evenimente.

Jean de la Craiova este un artist cunoscut în România atât pentru stilul său muzical, dar și pentru carisma sa. Pe lângă cariera muzicală, acesta a participat și la diverse emisiuni TV.

Invitat la podcastul „un PODCAST misto By Bursucu`”, Jean de la Craiova a vorbit despre începutul carierei sale de artist, dar și despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut de-a lungul anilor. Cântărețul a povestit cum a început să cânte și cum a folosit banii strânși ca să își cumpere încălțăminte pentru a cumpăra o chitară. A învățat să câte la acest instrument cu ajutorul unui vecin de bloc și pentru că îi plăcea foarte mult să îi asculte pe copiii care se strângeau și cântau în fața blocului.

Te-ar putea interesa și: Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu iubitul francez: „Se cam strică niște lucruri, iese cu scandal câteodată”

„Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”

„Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă. Îți deschide o ușă, dar tu trebuie să muncești, să te gândești ce să faci. Să mă împotmolesc la jumătate și să mă întorc înapoi nu merge. Înainte să cânt, visul meu a fost să mă fac cosmonaut. Am spus că nu merge. După am zis că mă fac șofer pe tir. Am stat și m-am gândit că nu e bine. Erau grupurile de adolescenți care se strângeau la scara blocului și în fiecare seară îmi era drag să ascult cum cântau la chitară. Și ascultam fete, băieți, beau suc, îmi plăcea. Și mi-am luat o chitară, nu mi-am mai luat pantofi. Aveam pe cineva la etajul 4 care cânta cu chitara, mai lăutărește. Și am început să când melodiile pe care le ascultam la copiii de afară. Într-o lună am învățat niște acorduri și am coborât la scara blocului cu chitara. Învățasem 4 acorduri. Când au auzit, au început și ei. Eu aveam ureche muzicală, mi-a spus bunicul meu că îl moștenesc pe străbunicul meu”, a povestit Jean de la Craiova. 

„Sunt momente și sunt evenimente în care încearcă să te ia la mișto”

De asemenea, artistul a povestit care sunt momentele mai puțin plăcute din viața unui cântăreț. Acesta a recunoscut că au existat evenimente unde gazdele nu s-au purtat cu respect și au încercat să îl trateze cu ironie. Cu toate acestea, Jean de la Craiova spune că nu regretă nicio experiență trăită și că a avut mereu ceva de învățat.

„Au fost cântări grele. Am cântat 13 ore încontinuu fără să te oprești. Sunt momente și sunt evenimente în care încearcă să te ia la mișto. Probabil după ce văd pe rețelele pe socializare. Dar la un moment dat se opresc. Când îi dai niște explicații și îi faci să înțeleagă că sunt adus ca să distrez oamenii, ca lumea să danseze, să se simtă bine, nu să fiu înjosit. Că atunci și eu cânt crispat, altfel, nu mai iese ce trebuie, nu mai e show. Eu îmi asum dacă greșesc ceva. Dacă vrei să te dai mare, să faci o glumă, asumă-ți. Mie, când stăteam în fața lăutarilor vechi, îmi era rușine să stau lângă ei sau să îi critic. Dar în schimb stăteam la o masă mai retrasă și ascultam vorbele lor, cum construiau o melodie. Am trăit niște vremuri de care nu o să îmi pară rău niciodată. Am luat-o pas cu pas. Am avut ce să învăț. Nu-l bârfea ăla pe ăla”, a declarat Jean de la Craiova, la podcastul „un PODCAST misto By Bursucu`”.

Te-ar putea interesa și: Amna, dezvăluiri despre bărbatul pe care și-l dorește. Artista și-a deschis sufletul

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel