Probleme cu care Adelina Pestrițu s-a confruntat din cauza implanturilor mamare: „În timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Adelina Pestrițu a fost invitată în emisiunea Play IT, de pe Kanal D2, unde a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat din cauza implanturilor mamare.

În urmă cu o lună, Adelina Pestrițu a luat decizia de a renunța la implanturile mamare. Astfel că vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală în care medicul i-a scos implantul de silicon pus în urmă cu 8 ani. Invitată în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2, bruneta a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului din cauza acestora.

„Am apelat la operațiile estetice acum mulți ani și nu regret. Nu regret în ideea că operațiile estetice mi-au adus încredere în mine, pentru că aveam nevoie de această stare, dar în timp au apărut și alte efecte la care eu nu mă așteptam, la care eu nu m-am gândit când am făcut anumite intervenții, respectiv cea de implant mamar. Au apărut durerile de spate, în timp am realizat și disproporțiile fizice și mi-am dat seama că ar trebui să fac ceva. În primul rând de la ideea că îmi doresc să fiu și să mă păstrez sănătoasă cât mai mult timp, pentru totdeauna dacă s-ar putea și am luat această decizie, dar după ani de zile în care m-am gândit dacă asta este soluția”, a spus Adelina Pestrițu, în cadrul emisiunii Play IT, de pe Kanal D2.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 17 – 23 martie 2024. Alina Bădic: Nativii acestei zodii își vor vedea visul cu ochii

„Este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o”

Adelina Pestrițu recunoaște că a încercat tot felul de soluții pentru a scăpa de durerile insuportabile de spate înainte de a a renunța la implanturile mamare, însă acestea nu au dispărut. Astfel că, la începutul acestui an, a luat decizia de a pune capăt suferinței și disconfortului prin îndepărtarea implanturilor mamare. 

„Am apelat la discectomia cu alcool, pentru durerile de spate, după mi-am schimbat salteaua pe care dorm. Am mers la sală, am încercat să îmi întăresc mai mult musculatura spatelui, durerile nu au dispărut și am considerat că ăsta este pasul pe care eu trebuie să-l fac. M-am pregătit ani de zile, tocmai, nu am avut parte de acel șoc pentru care oamenii din jurul meu mă pregăteau, cei care știau că îmi doresc să fac pasul ăsta. Toți îmi spuneau că o să fie un șoc pentru mine, mă întrebau dacă sigur vreau să fac asta.

În ianuarie, când eram o coafor, mă uitam în oglindă și mă întrebam de ce mai aștept, când știam ce dureri de spate am și când știam că îmi doream să fac asta. Am pus mâna pe telefon, l-am sunat pe domnul doctor, l-am întrebat când este următoarea dată liberă pentru operația estetică. Mi-a spus să vin la cabinet să povestim mai multe, chiar în seara respectivă m-am dus și mi-am făcut programarea pentru operație. Pot să vă spun că este o decizie înțeleaptă în ceea ce mă privește și mă simt fericită cu alegerea pe care am făcut-o”, a mai declarat Adelina Pestrițu.

Te-ar putea interesa și: Monica Tatoiu - Mara Bănică, scandal uriaș: M-ai chemat să spun adevărul? / Cum să ziceți așa ceva? - video

Te-ar putea interesa și: Dana Săvuică, dezvăluiri din perioada în care era model: „La 20 de ani, când practicam eu modelingul, eram inconștientă” / VIDEO

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel