Radu Ille a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: "Am lucrat timp de 8 ani în mină, unde am văzut și sânge..."

Data publicării:
Sursa foto: Radu Ilie, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Radu Ilie, captură TV/ La Măruță

Radu Ilie a ajuns de urgență pe patul de spital. Artistul a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. 

Zilele trecut, Radu Ilie a ajuns de urgență la spital. Artistul nu a dat prea multe detalii despre starea sa de sănătate, iar fanii s-au îngrijorat pentru acesta. Ulterior, Radu Ilie a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. 

Radu Ille a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii

Artistul a mărturisit că, din cauza căldurii, dar și a epuizării s-a simțit foarte rău, astfel că a mers de urgență la spital, acolo unde i-au fost administrate niște vitamine, pentru a se pune pe picioare. 

'Mi-a fost foarte rău. Am stat pe perfuzii, trei zile, mi-au băgat vitamine, mi-a fost foarte rău, am avut epuizare fizică, a fost și foarte cald. Nu mă mai puteam mișca, dar, cu credință, și cu chef de viață, am depășit, acum mă simt mai bine, marți voi cânta din nou. Copiii și soția n-au știut, erau în Spania, n-am vrut să se sperie', a dezvăluit Radu Ille pentru Playtech.ro.

Radu Ilia a lucrat 8 ani de zile într-un subteran

Radu Ilie recunoaște că perioada în care a lucrat în subteran l-a afectat teribil, iar acest lucru se resimte și acum. 

'Am lucrat, timp de 8 ani, în mină, unde am văzut și sânge, unde nu vedeam lumina zilei. Când am terminat treaba cu mina, nu mă mai puteam mișca de spate, aveam mari probleme la coloană, nu puteam ridica nici măcar o cană, m-au diagnosticat și cu ulcer.

Am și ceva probleme la plămâni, acolo ceva nu este bine. Nu am fost fumător, dar am inspirat praf de cărbune în mină echivalentul a 25.000 de țigări. Când ieșeam din mină, de la program, aveam fața neagră și scuipam smoală. Doar ochii și dinții se mai vedeau de mine', a mai spus el pentru sursa citată.

De ce a dispărut Radu Ille din atenția publicului în ultima perioadă

La începutul lunii trecute, Radu Ilie a dispărut de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat pentru artist. Ulterior, acesta a reapărut în mediul online și a explicat că se focusează pe niște proiecte importante, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai fost activ pe rețelele de socializare. 

„Mă uit pe Facebook, pe Instagram, n-am postat de la ziua mamei mele. N-am postat nimic. Dar ultima imagine e imaginea măicuței mele. Deci, de patru săptămâni eu nu am mai postat nimic. Pregătesc un proiect fain. Prima piesă la care lucrez este ceva fain, e ceva de suflet. Sunt trăirile mele acolo, de ceva vreme. De mult. Te rog să mă crezi că sunt un om care are o credință (în Dumnezeu) pe care nu mi-a dat-o nimeni și nu mi-o poate lua nimeni. Așa sunt eu. Am o mare, mare credință, a spus Radu Ille, la Antena Stars.

Citește și: Ce dietă a ținut Emily Burghelea, pentru a-și reveni în formă după a doua naștere: „M-a ajutat foarte tare”. În ce emisiune va apărea la Pro TV / VIDEO

Gabi Bădălău, primele declarații despre dosarul deschis împotriva Claudiei Patrășcanu: „Eu nu aveam drept”

Dan Negru, confesiuni emoționante despre Stela Popescu: "Mă durea gâtul și doamna Stela mi-a dat o pastilă de gât, dar după câteva minute și-a dat seama că era un somnifer..."

Roxana Ciuhulescu, noi informații despre starea de sănătate a fiicei sale. Ce au descoperit medicii după operația la coloană



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel