Radu Ștefan Bănică a vorbit fără rețineri despre iubita sa, Ioana Văllimărescu. Cum se înțelegeau înainte de a fi împreună: „Mereu ne aducem aminte”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Radu Ștefan Bănică
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică a vorbit fără rețineri despre iubita sa, Ioana Văllimărescu. Fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit cum cum se înțelegeau cei doi înainte de a forma o relație.

Radu Ștefan Bănică este un tânăr extrem de talentat, care îi calcă pe urme tatălui său, Ștefan Bănică Junior. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este absolvent de Actorie, artist, dar și antreprenor. Astfel, la numai cei 22 de ani ai săi, fiul lui Ștefan Bănică are o carieră de succes, pe care a obținut-o cu multă muncă. Nici în viața personală nu o duce rău. Cu toate acestea, tânărul este destul de discret când vine vorba despre viața lui privată și nu împărtășește prea multe detalii despre acest aspect. 

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat relația Violetei Bănică. Reacția neașteptată pe care au avut-o despre iubitul fiicei Andreei Marin

Radu Ștefan Bănică a vorbit fără rețineri despre iubita sa, Ioana Văllimărescu

În viața personală, Radu Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ioana Văllimărescu, studentă la Universitatea de Arte din Londra. Cuplul a sărbătorit recent un an de relație, iar Radu a împărtășit câteva detalii despre relația lor într-un interviu acordat pentru Cancan.

Fiul lui Ștefan Bănică a mărturisit că nu se consideră un partener dificil într-o relație, deși admite că artiștii pot fi uneori complicați. El a explicat că locuiește împreună cu iubita sa, Ioana Văllimărescu, atunci când aceasta se află în țară, dar că reușesc să se vadă frecvent chiar dacă ea studiază în străinătate. Radu a subliniat că Ioana are încredere în el și că relația lor este una sănătoasă.

„Nu cred că sunt un om greu de suportat în relație. Artiștii sunt dificili, dar într-un anumit sens. Locuim împreună când stă în țară. Ea este plecată în afara țării, cu studiile, dar ne vedem foarte des. Există avion. Are încredere în mine. E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care a fost băgat în comisia pentru violență a școlii: „Am avut nota scăzută la purtare”

Cum se înțelegeau înainte de a fi împreună: „Mereu ne aducem aminte”

Radu Ștefan Bănică a povestit că el și Ioana Văllimărescu se cunoșteau cu un an înainte de a deveni un cuplu și că au fost buni prieteni în acea perioadă. El a rememorat momentul și a spus că relația lor a început într-un mod neașteptat și spontan, fără ca niciunul dintre ei să anticipeze acest lucru. Fiul lui Ștefan Bănică a subliniat că, în cazul lui, s-a dovedit că atunci când nu cauți, găsești, și că la fel a fost și pentru iubita sa, Ioana Văllimărescu.

„Ne știam cu un an înainte să fim împreună. Am fost prieteni. Mereu ne aducem aminte cum s-a întâmplat totul, că a fost pe nepusă masă. Nu se aștepta nimeni! Dar uite un sfat, când nu cauți, găsești, cam așa a fost în cazul meu. Și la ea la fel!”, a spus Radu Ștefan Bănică.

Te-ar putea interesa și: Raluka, în lacrimi! Cum a reușit bebelușul Anei Baniciu să o surprindă pe nășica lui

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel