Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care a fost băgat în comisia pentru violență a școlii: „Am avut nota scăzută la purtare”

Data publicării:
Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ștefan Bănică, Instagram

Radu Ștefan Bănică a fost invitat în emisiunea „Play IT”, de pe Kanal D2, unde a dezăluit motivul pentru care a fost băgat în comisia pentru violență a școlii. În urma incidentului, fiul lui Ștefan Bănică a avut scăzută nota la purtare.

Radu Ștefan Bănică este un tânăr talentat, care îi calcă pe urme tatălui său, Ștefan Bănică Junior. La numai 22 de ani, fiul lui Ștefan Bănică se bucură de o carieră în plină ascensiune în muzică. Într-un interviu acordat emisiunii „Play IT”, tânărul a vorbit despre provocările și presiunile cu care s-a confruntat de-a lungul timpul din cauza că este fiul marelui artist. 

„Am simțit presiune din partea celor din jur asupra mea. Acum este doar un mod diferit de a conviețui cu presiunea asta. Atât în domeniul personal, cât și în domeniul profesional au fost mereu presiuni și așteptări. Lumea, datorită faptului că sunt fiul lui Ștefan Bănică, se așteaptă ca din start în hardul meu să fie 30 de ani de experiență pe scenă, 30 de ani de experiență în actorie. Toată calitățile acestea și toată munca pe care tata a depus-o în se de ani, lumea se așteaptă ca și eu să fiu la fel. Sunt un om normal. Am vrut și vreau în continuare să practic aceeași meserie, dar în modul meu. Ca orice om, am și eu dreptul la greșeli. Nu sunt perfect. Mă perfecționez în fiecare zi, muncesc, pentru că sunt niște standarde mai înalte. Cam asta ar fi ca un mic dezavantaj, dar un avantaj este că eu o să dau un randament mai mare datorită acestei presiuni”, a spus Radu Ștefan Bănică în cadrul emisiunii „Play IT”.

Te-ar putea interesa și: Primele fotografii cu Oana Moșneagu în rochie de mireasă. Actrița se căsătorește astăzi și arată spectaculos / foto

„Am fost băgat în comisia de violență pentru am bătut-o «emoțional» pe profesoara de psihologie”

Radu Ștefan Bănică a mărturisit că presiunile și așteptările din partea celor din jur sunt mari, mai ales pentru că este fiul unui artist consacrat. Mai mult, și la școală a simțit o discriminare din această cauză. El a dezvăluit că a fost băgat într-o comisie pentru violență, după ce a fost acuzat că a „bătut-o emoțional” pe profesoara de psihologie, deși nu înțelege nici acum contextul acestei acuzații. În urma acestui incident, i-a fost scăzută nota la purtare.

„Mereu am simțit că sunt judecat mai aspru decât ar trebui să fiu, dar nici nu mă mai interesează. Mai ales la școală se puneau note pe acest fapt. Dacă citeam eu legea și eram deștept... dar nu am vrut să fiu din respect, nu am vrut să fiu impertinent și să se spună că dacă sunt fiul lui Bănică d-aia am tupeu. Am închis ochii și nu am comentat niciodată, dar m-a afectat. A fost o oftică imensă, mă măcina, mă rodea. Ceilalți nu veneau la școală timp de 4 luni și dacă eu lipsesc de 2 ori, gata, se făcea comisie. Am fost băgat în comisia de violență pentru am bătut-o «emoțional» pe profesoara de psihologie. Aparent poți să te bați emoțional, eu am reușit. Au venit părinții la școală. Nu știu nici până în ziua de astăzi contextul. E o regulă. Chiar dacă ești băgat în comisie și nu ești vinovat, tot ți se scade nota la purtare”, a precizat Radu Ștefan Bănică.

Te-ar putea interesa și: Cele mai mari frici ale Alinei Sorescu înainte de divorț: „Fetițele simțeau lucrurile astea, m-am gândit că nu va fi ușor”

„Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu”

Mai mult, din cauza acestei situații, Radu și-a pierdut bursa la facultate: „Mi-am pierdut bursa. Am avut timp de un an de zile și în primul an de facultate, unde am intrat pe bursă, după al doilea semestru nu am mai avut bursă. Eu am avut cea mai mică notă la musical. Mi-am pierdut bursa, dar eu nu consider că am fost mai prejos, dar asta este. Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu, dar niciodată nu am regretat”, a mai declarat Radu Ștefan Bănică.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel