Radu Ștefan Bănică nu s-a mai ferit și a dat totul din casă! Cum gestionează relația la distanță cu iubita sa: „Ea stă la Londra”

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Radu Ștefan Bănică
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică formează o relație cu iubita sa, Ioana Văllimărescu, de mai bine de un an. Deși până acum au ales să păstreze discreția, tânărul de 22 de ani a dezvăluit cum gestionează cei doi relația la distanță.

Radu Ștefan Bănică se poate declara împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, este artist, antreprenor și absolvent de Actorie. Pe lângă cariera de succes pe care o are, fiul lui Ștefan Bănică trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ioana Văllimărescu, studentă la Universitatea de Arte din Londra. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și chiar dacă relația lor este una la distanță, acest lucru nu reprezintă un impediment.

Radu Ștefan Bănică, adevărul despre relația cu iubita sa. Cum gestionează relația la distanță cu Ioana Văllimărescu: „Ea stă mai mult la Londra”

Radu Ștefan Bănică și iubita sa au împlinit pe 2 iunie 2024 un an de relație. Deși până acum au fost discreți cu viața personală, fiul lui Ștefan Bănică a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță cum gestionează relația la distanță cu Ioana Văllimărescu. Deși recunoaște că nu este întotdeauna ușor, cei doi reușesc să mențină o legătură strânsă în ciuda kilometrilor care îi despart. Tânărul de 22 de ani și iubita sa vorbesc mereu la telefon și se văd cât pot de des.

Te-ar putea interesa și: Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri neașteptate. Motivul pentru care a fost băgat în comisia pentru violență a școlii: „Am avut nota scăzută la purtare”

„Noi suntem de un an și ceva împreună, doar că nu ne-am afișat. Ea stă la Londra. Este la master acolo. Este artistă și ea: grafică, pictează, desenează, sculptează, face scenografie. E în breaslă, cum s-ar zice.

Ea stă mai mult la Londra în perioada asta, pentru că sunt examenele. Cu distanța e și greu și ușor. Nu știu cum să spun. Există FaceTime, există avionul. Se nimerește ca atunci când ea pleacă, eu să fiu atât de de plin cu treabă. Chestia ne ajută un pic”, a spus Radu Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Clipe de coșmar pentru Larisa Udilă! Ce au pățit influencerița și întreaga ei familie: „Nu pot să vă explic în cuvinte cât am putut să plâng!”

Cum se înțelegeau înainte de a fi împreună: „Mereu ne aducem aminte cum s-a întâmplat totul”

Radu Ștefan Bănică a povestit recent că el și Ioana Văllimărescu se cunoșteau dinainte de a forma un cuplu, ba chiar erau buni prieteni. Tânărul în vârstă de 22 de ani consideră că atunci când nu cauți, găsești, iar așa a fost și în cazul lui, dar și al iubitei sale, Ioana Văllimărescu.

„Nu cred că sunt un om greu de suportat în relație. Artiștii sunt dificili, dar într-un anumit sens. Locuim împreună când stă în țară. Ea este plecată în afara țării, cu studiile, dar ne vedem foarte des. Există avion. Are încredere în mine. E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună. (...) Ne știam cu un an înainte să fim împreună. Am fost prieteni. Mereu ne aducem aminte cum s-a întâmplat totul, că a fost pe nepusă masă. Nu se aștepta nimeni! Dar uite un sfat, când nu cauți, găsești, cam așa a fost în cazul meu. Și la ea la fel!”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat relația Violetei Bănică. Reacția neașteptată pe care au avut-o despre iubitul fiicei Andreei Marin



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel