Radu Ștefan Bănică s-a trezit cu mașina vandalizată în fața casei: „N-am supărat pe nimeni. Este nouă, are trei săptămâni”. Pe cine bănuiește fiul lui Ștefan Bănică

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Radu Ștefan Bănică s-a trezit cu mașina vandalizată! În această dimineață, fiul lui Ștefan Bănică a găsit un cuțit în roata mașinii. Nu este însă prima oară. Zilele trecute, tânărul și-a găsit autoturismul lovit în parcare, iar în urmă cu două săptămâni a văzut că toată ușa mașinii, pe care o are de doar trei săptămâni, era zgâriată complet.

Radu Ștefan Bănică a trecut prin momente cumplite, după ce mașina sa, parcată în fața casei, i-a fost vandalizată. În această dimineață, fiul lui Ștefan Bănică a vrut să plece cu mașina, dar când a ajuns în fața autoturismului, a descoperit că cineva înfipsese un cuțit în roată.

Radu Ștefan Bănică s-a trezit cu mașina vandalizată în fața casei: „N-am supărat pe nimeni. Este nouă, are trei săptămâni”

Invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, tânărul de 22 de ani a declarat că nu este pentru prima dată când i se întâmplă acest lucru. Zilele trecute, mașina sa a fost lovită în parcare, iar acum două săptămâni, ușa autoturismului, pe care îl deține de doar trei săptămâni, a fost complet zgâriată. Fiul lui Ștefan Bănică a spus că a observat mașina înclinată într-o parte și, când a încercat să o conducă, a constatat că nu funcționa.

„În această dimineață am găsit un cuțit în roata mașinii mele. N-am supărat pe nimeni. Am găsit-o tăiată, cu siguranță a fost un cuțit băgat. N-am supărat pe nimeni, nu am parcat pe alt loc. Am văzut mașina cu roata spartă de când am venit la ea. Am văzut că e înclinată într-o parte. Am zis că n-are de ce. M-am urcat în ea și nu mergea. M-am dat jos.

Nu am reacționat deloc pentru că acum două zile am găsit-o lovită în parcare și acum două săptămâni am găsit zgâriată toată ușa. Este o mașină nouă, are trei săptămâni. Am zis că nu-i nimic, o rezolvăm, o facem. Nu a fost nici măcar un bilețel pe ea. Asta e, se mai întâmplă, o reparăm”, a spus Radu Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: S-a descoperit cauza morții lui Andrei Versace? Medicii legiști șochează, după decesul suspect al „Regelui fițelor”

Pe cine bănuiește fiul lui Ștefan Bănică că i-a vandalizat mașina

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului artist Ștefan Bănică, a declarat că nu are nicio idee clară despre cine ar putea fi responsabil pentru actele de vandalism asupra mașinii sale. Deși bănuiește că ar putea avea niște „admiratori” rău intenționați, tânărul a subliniat că nu a avut conflicte recente. Totodată, fiul lui Ștefan Bănică a menționat că voia măcar ca persoana responsabilă pentru vandalizarea mașinii să-i fi lăsat măcar un biletel. Tânărul a subliniat că ar fi apreciat o explicație, oricât de mică, pentru a înțelege motivele din spatele acestor acte.

„Cred că am niște admiratori. Mașina era în parcarea mea, plătită de mine, că plătesc taxele și parcarea mea. Nu mi-a lăsat nici măcar un bilețel. Nu știu, am eu de învățat niște lecții, dar sunt foarte curios cum în trei ani jumătate cât aveam altă mașină nu am avut nimic și acum dE când o am pe asta... Mă oftic că s-a întâmplat când nici nu eram în mașină, dar învățăm, o refacem. Măcar lăsați un bilețel!”, a mai precizat Radu Ștefan Bănică, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Te-ar putea interesa și: „Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”. Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre operația pe care ar trebui să o suporte. Ce presupune procedura



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel