Radu Vâlcan i-a ținut morală unei concurente de la „Insula Iubirii”: „Adică te porți urât. Cu toți”

Data publicării:
Sursă foto:captură foto facebook Radu Vâlcan/Daiana Prodan
Descriere foto: Sursă foto:captură foto facebook Radu Vâlcan/Daiana Prodan

Radu Vlcan i-a ținut morală zeci de minute unei concurente din sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”. Este vorba despre Daiana Prodan, concurenta fiind cunoscută pentru limbajul foarte colorat pe care îl are, dar și pentru gelozia extremă de care a dat dovadă încă de la începutul show-ului.

„Insula Iubirii” a ajuns deja la cel de-al unsprezecelea episod, dar atmosfera din casa fetelor, cât și a băieților devine din ce în ce mai tensionată. Cuplurile au venit să își testeze iubirea și fidelitatea pentru partener, dar, încă din primele episoade, flacăra ispitei s-a aprins. 

Unul dintre cuplurile venite la emisiune este format din Daiana și Rareș. Încă de la început, concurenta s-a declarat o fire destul de geloasă, lucru confirmat de partenerul său. De asemenea, Daiana s-a făcut remarcată pentru limbajul său vulgar, dar și pentru micile certuri pe care le-a avut cu unele dintre ispite. 

„Așa te porți tu, dar te porți nu foarte drăguț. Adică te porți urât. Cu toți”

Pe rețele sociale au apărut o serie de imagini nedifuzate la TV, cu un moment în care Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii, îi ține morală Daianei, încercând să o facă să înțeleagă unde și ce a greșit. Se pare că tânăra nu are acest limbaj neadecvat doar cu fetele și ispitele prezente în emisiune, ci și cu producția, cu oamenii care o machiază, coafează și cu care interacționează zilnic. Acesta i-a atras atenția tinerei cu privire la modul în care tratează echipa din spatele emisiunii, dar și asupra felului în care vorbește despre ispitele fete, cu care nici măcar nu a interacționat. De asemenea, Radu Vâlcan i-a explicat concurentei că o țară întreagă va vedea imaginile cu ea, inclusiv părinții iubitului ei și că, din respect pentru aceștia, ar trebui să își ajusteze limbajul și comportamentul.

„Așa te porți tu, dar te porți nu foarte drăguț. Adică te porți urât. Cu toți, mare parte din oamenii cu care tu interacționezi în fiecare zi. Nu ți se pare ție pentru că tu așa ești obișnuită să te poți, dar asta nu înseamnă că cei din jurul tău nu sunt răniți. Atunci când tu, nu că vorbești urât, că vorbești urât este deja o certitudine. Atunci când te adresezi urât cuiva, înseamnă că te comporți frumos? Cine a vorbit urât cu tine și tu i-ai răspuns pe măsură? Eu nu vorbesc despre băieți, ajungem și la ispite. Vorbesc de colegii mei, Daiana. Vorbesc de oamenii care lucrează la această emisiune. Ei muncesc, știi, n-au nicio vină că muncesc. Au și ei niște familii. Bănuiesc că și tu îți dorești o familie. Ce s-ar întâmpla dacă peste câțiva ani, atunci când copiii vor fi conștienți, ar vedea la tine, la mama lor, acest comportament și l-ar prelua cumva? Și, evident, ar considera că este ceva normal. Ți se pare că nu ai fost tratată corect? Nu ai fost tratată frumos? Dacă ai ceva nemulțumiri, important e să le rezolvăm. Chiar dacă aveam probleme la început, cum spui tu, era normal să te adresezi așa lor? Acum se uită lumea la noi și chiar nu aș vrea să reproduc pentru că eu am copii și nu pot.

Este foarte simplu ca tu să spui „Eu așa vorbesc, asta sunt, eu îmi asum acest lucru”. Noi avem o discuție acum, o să vezi când emisiunea va fi difuzată la televizor, din exterior o să o vezi pe Daiana. Oamenii au nevoie să fie eroi pentru copii, prieteni, au nevoie să fie exemple. Știi cine este cel mai bun exemplu al meu? Eroul meu? Eroul meu sunt eu, peste 10 ani. Niciodată nu o să îmi ajung eroul, pentru că eu tind să fiu ca el. Asta înseamnă ambiție, perseverență, înseamnă să aduc un plus în viața mea și să fiu mai bun de la o zi la alta. Și să lași ceva bun, sănătos, frumos, în urma ta, ca oamenii să te stimeze. Cu siguranță tu ai foarte multe calități, dar cel puțin o primă impresie, a doua, a treia, contează foarte mult. Familia ta, prietenii tăi, părinții lui Rareș. Cum văd ei acum? Cum reacționează ei când o văd pe Daiana pe care ei o știau altfel.

Despre băieții ispite, ai spus în nenumărate rânduri, că atunci când nu se poartă frumos cu tine, reacționezi. Știu că ai avut anumite episoade nu neapărat plăcute cel puțin cu un băiat. dar tu ai vorbit urât și la adresa băieților, și la adresa fetelor ispite, fără ca tu să interacționezi cumva cu ele. Fie că te foloseai de scene obscene, cuvinte obscene. Aceste vorbe nu pot fi redate așa la televizor, dar sub aceste efecte, oamenii își dau seama ce este acolo. Sper ca acest comportament să nu fie preluat de celelalte fete. Am vrut doar să te fac să înțelegi că felul în care procedezi și cum te exprimi nu este bine și decent”, a declarat Radu.

Te-ar putea interesa și: Cine este ispita Marcel „Maluma” de la Insula Iubirii. Povestea impresionantă de viață a acestuia: „De la vârsta de 15 ani am rămas singur”

„Nu mă interesează părerea nimănui, sinceră să fiu”

În apărarea sa, Daiana a spus că nu îi pasă de ce crede sau spune lumea despre ea și că toți concurenții sunt la fel, doar că nu toți au fost filmați în aceste ipostaze mai puțin plăcute. De asemenea, tânăra se justifică spunând că acesta este felul ei de a fi și cp ea doar răspunde cu aceeași monedă.

„Nu urăsc oamenii. Așa mă port eu. Mie nu mi se pare că mă comport urât. Reacționez în funcție de cum vorbește cineva cu mine. Aveam eu probleme la început cu make-up, cu părul, cu ținutele, dar am rezolvat. Eu așa vorbesc, probabil lor li se pare că mă adresez într-un mod urât. De fiecare dată când am vorbit cum vorbesc eu în mod natural, ei au râs. Nu mi s-a spus niciodată că deranjez, tot timpul s-a râs. Nu mă interesează părerea nimănui, sinceră să fiu. Până la urmă, nu ei m-au crescut, nu ei ma educa, ma refer la oameni în general. Dacă sunt tratează frumos, tratez și eu la fel. Toți vorbim urât, eu am avut ghinionul de a fi filmată”, a adăugat concurenta Daiana.

Te-ar putea interesa și: „Antena 1 a regizat fals”. Andrei Rotaru atacă producătorii de la Insula Iubirii. Reacția vehementă, după divorțul de Cristina, a fost ștearsă imediat. Spectacola are dovada



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel