Radu Vâlcan, lucruri mai puțin știute despre provocările de la Insula Iubirii. Ce nu s-a văzut la TV

Data publicării:
Sursa foto: Captura video
Descriere foto: Sursa foto: Captura video

Insula Iubirii, emisiune devenită fenomen, se apropie de final.

Și în acest sezon cuplurile au aflat răspunsul tranșant la întrebările cu care au mers în Thailanda. Totodată, ispitele și-au făcut de cap, reușind să destrame unele perechi.

Prezentatorul emisiunii Radu Vâlcan a explicat ce înseamnă provocarea Insula Iubirii și despre lucrurile problematice, provocările mai puțin văzute la TV, pe care concurenții trebuie să le depășească în timpul celor 21 de zile de filmare. Radu Vâlcan a spus că persoanele care ajung să participe în emisiune au parte de experiențe destul de dificile, fiind ”foarte multă oboseală, stres și presiune”.

Citește și - A jucat sau nu Marcel doar rolul de ispită? Maluma a dat cărțile pe față! - https://www.spectacola.ro/a-jucat-sau-nu-marcel-doar-rolul-de-ispita-maluma-a-dat-cartile-pe-fata_41127.html  

”Este șocant, pentru că se întâmplă foarte repede lucrurile acolo”

 

”Este șocant, pentru că se întâmplă foarte repede lucrurile acolo, însă totuși sunt 21 de zile. Nu este ușor pentru cei care sunt acolo, care participă la acest experiment. Nu este deloc ușor, este foarte multă oboseală, este foarte mult stres. Presiunea este foarte mare.

Este un regim de filmare, pentru că este un reality. Nu suntem la piață și negociem sau nu suntem pe stradă. Este un cadru profesionist, un cadru în care există cameramani, ca și aici. Iar cei care vin acolo, evident că nu sunt obișnuiți cu un astfel de mediu. Dar ușor, ușor se obișnuiesc”, a mărturisit Radu Vâlcan, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1.

Vezi și - Greu de imaginat prin ce a trecut ispita Marcel ”Maluma” de la Insula Iubirii. Mărturii cutremurătoare

Marcel Andrei, cunoscut sub numele de ”Maluma” de la Insula Iubirii, a relatat un episod teribil din viața sa, în cadrul podcastului  ”un PODCAST mișto By Bursucu`”.

 

Marcel Andrei ”Maluma” a devenit viral pe rețelele sociale, însă povestea sa de viață este una foarte grea, tragică. Până la replicile sale celebre, precum ”Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau, Miau” și „Șain laic daimăndz in dă schai”, Marcel a trecut prin momente grele. El a fost crescut de mama sa, Elena, după ce părinții săi s-au despărțit.

”În viața asta am mers mai mult pe destin. Mie dacă mi se face un semn de sus, să mă duc acolo, mă duc, pentru că tot ce se întâmplă e cu un rost. Am zis că dacă armata nu e de mine, hai să mă duc acolo să încerc. Dacă și mama mea a plecat în străinătate să muncească, am avut un exemplu, că a realizat ceva în Italia”

Marcel a relatat faptul că fosta sa iubită nu a putut să ia și câinii în Scoția, unul dintre motivele pentru care cei doi s-au despărțit, iar ea s-a întors în România. Vezi continuarea articolului și ce a îndurat Marcel în Scoția aici!

Citește și - Ispită la Insula Iubirii, ispită și în viața reală: A recunoscut ce i-a făcut celei mai bune prietene! - Foto în articol - https://www.spectacola.ro/ispita-la-insula-iubirii-ispita-si-in-viata-reala-a-recunoscut-ce-i-a-facut-celei-mai-bune-prietene-foto-in-articol_41195.html 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel