Raluca Bădulescu are datorii la întreținere. De ce refuză să plătească cheltuielile lunare: „Mă deranjează rău”

Data publicării:
Raluca Bădulescu, captură video Youtube/ Selly
Descriere foto: Raluca Bădulescu, captură video Youtube/ Selly

Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici și-au testat prietenia la testul poligraf.

Raluca Bădulescu este deja cunoscută de toată lumea pentru modul său sincer și direct de a spune lucrurilor pe nume, fără niciun fel de perdea. Astfel, se cunoaște deja pasiunea acestei pentru tot ce înseamnă piese vestimentare, de la haine, pantofi și până la accesorii, motiv pentru care Raluca Bădulescu spune că ajunge uneori să facă și gesturi extreme pentru a le putea achiziționa. Astfel, blondina a zis fără să stea pe gânduri faptul că are datorii mari la întreținerea apartamentului său.

„Eu întreținerea nu o plătesc, pentru că nu-mi convine să plătesc. Tot timpul e de luat un pantof, o gentuță. Nu putem să anulăm întreținerea, lumina și toate cheltuielile? Mă deranjează rău, deci da, eu nu sunt cu întreținerea la zi. Am zis-o. Nu merg niciodată (n.r. la ședința de la asociație). Și am doi câini mici și răi cu care mă plimb prin curte, ca să evit contactul. Și dacă ies fără perucă, unii vecini poate nici nu mă cunosc. Dacă pun și o căciulă în cap, toți spun că sunt un om al străzii și practic nu mă recunoaște nimeni, pe zi umblu mascată, să nu mă vadă nimeni. Mă pun ăia să plătesc, mă dau în judecată.”, a declarat Raluca Bădulescu, în cadrul testului poligraf realizat de Selly.

Te-ar putea interesa și: Ana Bodea, actrița din „Lia”, despre relația cu Valentin Butnaru. Ce spune despre diferența de 16 ani dintre ei doi

De ce este invidioasă pe Ilinca Vandici

Raluca Bădulescu și Ilinca Vandici împart o prietenie de ani de zile. Așadar, cele două nu se completează perfect doar pe micile ecrane, ci spun că țin legătura constant și în viața personală. Cu toate acestea, blondina a recunoscut fără niciun fel de rețineri că o invidiază pe prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, care a fost șocată să audă asta. 

„Da frate (n.r. o invidiază pe Ilinca Vandici), dar nu ți-am zis? Nu individe ca și cum nu te suport, dar îți spun tot timpul. Corpul ăla, mușchiuleții ăia.. eu cum stau la masa juraților și tu cu o rochie cu spatele gol, se văd mușchii ăia frumoși lucrați la sală, posteriorul. Eu stau acasă, mă trezesc, mă uit pe story la Ilinca, eu cu țigara în mână și cu băuturile acidulate tot timpul, eu stau așa și mă uit la ea care e la sală. Practic, stând în canapea și zic „doamne, ce bună e”, i-am mai spus asta. Ești prea îmbrăcată, ți-am zis de mulți ani.”, a continuat aceasta.

VEZI și: Susținătoarea lui Zanni, discuții aprinse cu Mama Geta și cu Cătălin Măruță. Acuzațiile pe care le aduce Violeta

Ar exista o prezentatoare mai bună decât Ilinca Vandici?

O altă întrebare pe care Ilinca Vandici i-a pus-o prietenei sale a fost aceea de a afla dacă ar vedea-o înlocuită din cadrul show-ului de modă de pe Kanal D, iar Raluca Bădulescu a fost extrem de sinceră ca de fiecare dată. 

„Nu (n.r. nu ar exista o prezentatoare mai bună decât Ilinca Vandici) și între timp au mai fost diferite persoane cu care am lucrat. Noi avem o anumită chimie, ne cunoaștem din ochi.”, mai spune blondina. 

Citește și: Topul celor mai sănătoase alimente pentru organism. Mihaela Bilic a spus-o fără perdea: „Nu avem cum să fim vegetarieni sub nicio formă”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel