Raluca Pastramă a răbufnit la adresa lui Dan Capatos, după dovezile compromițătoare pe care Pepe i le-a arătat la TV: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Xtra Night Show
Descriere foto: Captură video: YouTube/Xtra Night Show

Raluca Pastramă nu s-a mai putut abține și a avut o reacție dură la adresa lui Dan Capatos, după ce acesta a discutat despre dovezile compromițătoare prezentate de Pepe în cadrul emisiunii „Un show păcătos”. Fosta soție a artistului a respins acuzațiile și a susținut că imaginile nu o incriminează, acuzându-l pe Dan Capatos că încearcă să creeze o falsă impresie despre ea.

Zilele trecute, Raluca Pastramă a intrat în direct, prin apel telefonic, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, unde a făcut acuzații la adresa tatălui fetițelor sale. Deranjat de ceea ce a spus fosta soție despre el, Pepe nu a stat prea mult pe gânduri și a venit neinvitat în platoul emisiunii pentru a prezenta dovezi compromițătoare cu Raluca Pastramă. Și pentru că imaginile nu putea fi difuzate la TV, artistul a preferat să arate filmulețe moderatorilor emisiuni în pauza publicitare. Pepe susținea că deține filmări indecente și imagini care ar sugera consumul de substanțe interzise.

După ce a văzut imaginile, Dan Capatos a afirmat că a văzut  imagini groaznice, explicite și evidente cu Raluca Pastramă. „Nu avem cum să le publicăm. Pot să certific, pe baza celor 18 ani de emisiune zilnică. Telespectatorii noștri știu că nu i-am mințit niciodată cu nimic. Pot să confirm că am văzut niște lucruri groaznice, explicite și evidente. Asta pot să confirm. Dacă te știi în halul ăsta de compromisă, de ce mai ieși la atac?! Nu există filmare cu consum efectiv, ci cu efectele consumului și cu produsele pe masă. Poți să zici că băuse și că aia era făină, dar de ce ar face cineva așa? Nu e nicio regie la mijloc. Sunt niște imagini surprinse de pe camerele de supraveghere. Plus, celelalte filmări pornografice cu copiii în casă... Bă, filmările sunt evidente. Am mai văzut și eu până la 50 de ani filmări. Îmi cam dau seama ce e  făgătură și ce nu e. (...) Filmarea poate fi povestită, și el o întreabă: «Ce ai, ești drogată?» iar ea spune: «Puțin așa»”, a spus Dan Capatos, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Raluca Pastramă a răbufnit la adresa lui Dan Capatos, după dovezile compromițătoare pe care Pepe i le-a arătat la TV: „Moderatorul a vrut să pară ce nu este”

Invitată în emisiunea "Follow us!" de pe Kanal D, Raluca Pastramă a negat vehement imaginile prezentate de Pepe, susținând că acestea nu o incriminează în niciun fel. Ea a explicat că în singura filmare în care apare, se afla într-o toaletă, mâncând o shaorma, și că restul imaginilor nu ar avea nicio legătură cu ea. Mai mult, ea a declarat că moderatorul a exagerat gravitatea imaginilor și a încercat să o discrediteze pe baza unor materiale irelevante, subliniind că filmările nu o implică în activitățile indecente sugerate. 

În plus, Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe de manipulare, spunând că acesta ar fi dispus să facă orice pentru a o discredita, inclusiv să folosească imagini care nu demonstrează nimic concret împotriva ei. Mai mult, ea a declarat că moderatorul a exagerat gravitatea imaginilor și a încercat să o discrediteze pe baza unor materiale irelevante, subliniind că filmările nu o implică în activitățile indecente sugerate. 

„Sunt acuze ce au fost aduse chiar și în fața instanței, chiar și de Ibrahim, dovezi pe care nu le-a luat nimeni în seamă. Sunt total irelevante. Moderatorul a vrut să pară ce nu este. Era o filmare cu mine pe toaletă în timp ce mâncam o shaorma, probabil după o petrecere ceva. În filmarea de pe toaletă sunt eu. În celelalte nu se vede nimic din mine. Nu ai cum să legi celelalte imagini de mine.

Ibrahim, fiind soțul meu în acea perioadă, a folosit buletinul meu ca să facă ce viciu avea el, dar eu sunt dispusă oricând să fac orice fel de test. Dacă eu sunt acuzată de consum, eu promit că merg oriunde mi se cere să fac orice test mi se cere. (...) Pepe este un maestru manipulator, și, din păcate, nu are scrupule. Un om ce spune că vrea să facă bine copiilor lui nu are cum să vină și să aducă niște imagini prin care vrei să o acuzi pe mama copiilor tăi de diferite activități, atât indecente, cât și imorale, iar apoi să spui că vrei binele copiilor tăi. Imaginile sunt în dosar. El și-a demonstrat caracterul în acest moment. Ar fi folosit tot ce avea la îndemână, nu are moralitate. Ar fi folosit tot ce are la îndemână, așa cum a venit să expună niște materiale din care nu se dovedește nimic, niște materiale în care eu nu mă văd”, a spus Raluca Pastramă, în cadrul emisiunii "Follow us!" de pe Kanal D.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel