Raluka, în lacrimi! Cum a reușit bebelușul Anei Baniciu să o surprindă pe nășica lui

Data publicării:
Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Ana Baniciu/Instagram

Ana Baniciu a născut în urmă cu două zile primul ei copil, un băiețel perfect sănătos, care deja le aduce bucurii în familie. Micuțul a făcut-o pe nășica lui, cântăreața și buna prietenă a Anei Baniciu, Raluka, să se emoționeze până la lacrimi.

Pe data de 4 iunie, Ana Baniciu a devenit mămică pentru prima oară. Deși termenul stabilit de către medic era de 12 iunie, micuțul a fost nerăbdător și a vrut să facă cunoștință cu mămica lui mai repede, iar proaspăta mămica a împărtășit o fotografie emoționantă prin care și-a anunțat fanii că a născut.

Bebelușul Anei Baniciu i-a făcut o surpriză cântăreței Raluka, care este și noua lui

Ana Baniciu și soțul său, Edy Kovacs, sunt în extaz după ce cântăreața a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, care îi face cei mai fericiți din lume. Nu doar părinților le aduce bucurii, cât și nășicii lui, cântăreței Raluka, care astăzi a venit să îl vadă pe bebeluș. La doar 2 zile, micuțul i-a făcut o surpriză care a emoționat-o până la lacrimi pe cântăreață.

După cum bine se cunoaște, Ana Baniciu și Raluka au o relație foarte apropiată, acesta fiind și motivul pentru care Raluka este nașa primului copil al fiicei lui Mircea Baniciu. Astfel că, artista a venit la maternitate să își viziteze finuțul, care era era nerăbdător să o întâlnească, după mesajul pe care îl purta chiar pe hăinuțele lui: „Ia uite cine a venit în vizită... Ralu, nașa mea”.

Raluka a fost emoționată până la lacrimi când și-a văzut pentru prima oară finuțul, iar Ana Baniciu a imortalizat momentul și l-a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a ales deja bonă pentru bebeluș. De ce nu a acceptat părerea soțului: „I-am zis că nu așa funcționează și că eu aleg”

Ana Baniciu, prima imagine cu bebelușul

Fericirea este la cote maxime în familia Anei Baniciu, după ce tânăra a adus pe lume primul ei copil. Ea alături de Edy, partenerul său, traversează cele mai frumoase clipe ale vieții lor, după ce au simțit aproape cel mai prețios rod al iubirii lor.

Recent, cântăreața a postat prima fotografie cu familia sa completă. În acea imagine apare ținând în palme piciorușul bebelușului ei. De asemenea, artista l-a surprins și pe proaspătul tătic când își mângâia îngerașul, pe care l-a așteptat cu sufletul la gură timp de 9 luni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Te-ar putea interesa și: Ana Baniciu a născut! Artista a publicat prima fotografie cu bebelușul: „Suntem topiți de iubire!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel