Ramona Olaru, dincolo de zâmbetul scenei: „A trebuit să muncesc de la 10-12 ani”

Data actualizării: | Data publicării:

Ramona Olaru dezvăluie modelul unei copilării marcate de lipsuri. Cum a răzbit prezentatoarea.

Frumoasa prezentatoare de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a oferit mai multe informații despre trecutul său în cadrul unui interviu. Copilăria ei a fost marcată de lipsuri. Ea a intrat în câmpul muncii de la zece ani, atunci când era nevoită să-și aducă aportul în casă. Veniturile părinților nu erau de ajuns pentru a întreține familia. Una dintre activitățile pe care a trebuit să le presteze a fost culesul de porumb.

Vezi și: Ramona Olaru nu mai vrea să audă de Cătălin Cazacu: „A fost incredibil de rău. Multe lucruri urâte, groaznice”. Vedeta, traumatizată de fosta relație

Vezi și: Ramona Olaru, copilărie marcată de lipsuri și probleme. Cum era relația cu părinții: „Au rămas cu ideea că nu se poate mai mult”

La cules de porumb și sapă la 12 ani

Ea făcea aceste activități pentru a avea bani la școală. Cu atât mai mult, alte activități includeau munca cu sapa, iar ea presta muncă atât în timpul vacanței, cât și în timpul școlii.

„Foarte bine sau cel puțin așa pot să zic acum că m-am descurcat foarte bine, pentru că au trecut atâția ani. Dar, la vremea respectivă, îți dai seama, a trebuit să muncesc de la 10-12 ani ca să îmi fac bani să pot să mă duc la școală. Mă duceam cu ziua la muncă la cules la porumb, la chestii de genul acesta, la sapă și în vacanță, dar și în timpul școlii, după ore. Nu aveau și a trebuit să mă descurc într-un fel sau altul.”, a spus vedeta pentru Unica.ro


Vezi și: Gestul făcut de Ramona Olaru, care l-a determinat pe Cătălin Cazacu să o uite complet: „Tot tac din gură, dar...”

Vezi și: A înșelat-o sau nu pe Ramona Olaru cu Denise Rifai? Cătălin Cazacu, prima reacție: „După cum bine se știe, nu sunt vreo ușă de biserică”

Vezi și: Ramona Olaru a reacționat, după ce s-a spus că l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Vezi și: „Nu aveam nici 2 lei să mănânc”. Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Cum își ajută părinții

Vedeta a fost întrebată dacă își ajută părinții, mai ales acum că este pe picioarele ei din punct de vedere financiar. Prezentatoarea le trimite părinților săptămânal bani, suma nefiind una fixă. Ea este recunoscătoare Divinității.

 „Da, în fiecare lună e o sumă, dar eu le trimit bani în fiecare săptămână. De multe ori uit în ce punct am ajuns din viață și de unde am plecat și, mai am câte un moment, seara când ajung acasă și mă gândesc că ar trebui să îmi mulțumesc în primul rând mie și apoi lui Dumnezeu. Deși nu am fost așa cu divinitatea în general, ar trebui să mulțumesc pentru punctul în care am ajuns și pentru cât de bine sunt acum. Am început în ultimii ani să fac lucrul acesta mai des, să mulțumesc.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Ramona Olaru și-a refăcut viața după despărțirea de Cătălin Cazacu. Cine este misteriosul iubit, lângă care trăiește o dragoste de "milioane"

Vezi și: Ramona Olaru, reacție neașteptată, după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Un bărbat care lovește o femeie este un gunoi"

Vezi și: Cătălin Cazacu, ritualul ciudat pe ca îl are în fiecare dimineață: „Stau vreo 15 minute și plâng”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel