Ramona Olaru, copilărie marcată de lipsuri și probleme. Cum era relația cu părinții: „Au rămas cu ideea că nu se poate mai mult”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ramona Olaru, Instagram

Ramona Olaru explică câteva dintre momentele dificile ale copilăriei sale. Cum a reușit vedeta să își „permită” mai mult.

Cu zâmbetul mereu pe buze, privind încrezătoare înainte și cu o vorbă amabilă pentru toți cei din jur, puțini cunosc cu adevărat povestea grea din copilăria Ramonei Olaru. Într-un moment din cadrul emisiunii Ego Life, frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a dezvăluit că viața ei nu a fost mereu plină de bucurii, ci a trecut prin multe lipsuri în vremea copilăriei. Vedeta a împărtășit că, la un moment dat, nu-i era la îndemână să viseze la o viață mai bună, iar aceasta nu părea posibilă pentru ea.

A învățat că poate cere mai mult

Cu toate acestea, încet și sigur, a început să se dezvolte și să-și deschidă orizontul către noi posibilități și perspective. Prin muncă, ambiție și perseverență, Ramona Olaru a reușit să transforme provocările din copilărie într-un motor pentru creșterea și evoluția ei personală. 

”Am crescut înt-un mediu în care nu mi s-a permis sau n-am știut că pot spera la mai mult respect de la ceilalți. N-am știut că există posibilitatea să vrei mai mult. Mediul nu mi-a permis. Poate și faptul că ai mei nu au fost cei mai duși la școli. Acesta a fost nivelul în care am crescut și atât au putut ei. Atât mi-au oferit și au rămas cu ideea că nu se poate mai mult și n-am de unde să am mai mult. Abia târziu am descoprit că se poate să ceri mai mult.”, a mărturisit aceasta, în emisiunea Ego Life.

Vezi și: Gestul făcut de Ramona Olaru, care l-a determinat pe Cătălin Cazacu să o uite complet: „Tot tac din gură, dar...”

Vezi și: Ramona Olaru a reacționat, după ce s-a spus că l-a prins pe Cătălin Cazacu în pat cu amanta: „Ceva program camera ascunsă”

Vezi și: „Nu aveam nici 2 lei să mănânc”. Ramona Olaru, confesiuni tulburătoare despre începuturile carierei sale

Cum a trecut peste despărțirea de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de iubire intensă timp de un an, dar, din păcate, aceasta s-a încheiat la un moment dat, după mai multe despărțiri și împăcări. Vedeta de la Antena 1 a fost cea care a luat decizia de a pune un punct definitiv relației cu sportivul, motivul fiind infidelitatea acestuia.

Deși separarea a fost o experiență dificilă, Ramona Olaru a avut curajul să înfrunte realitatea și să ia decizia corectă pentru propria sa bunăstare. Acestă mărturisire deschisă în fața publicului arată că nu întotdeauna o relație poate fi salvată din cauza problemelor unui singur partener, ci uneori este nevoie să ne găsim curajul de a merge mai departe și de a căuta fericirea în alte direcții. Povestea ei poate fi o inspirație pentru cei care trec prin momente dificile în relații și îi încurajează să aibă încredere în propriile alegeri și să aleagă calea care le aduce liniște și armonie în viață.

”Problemele erau la el, nu la mine. Nu era vorba că nu aveam o viață sexuală activă, ca să punem lucrurile pe foaie exact așa cum sunt. Avea nevoie de niște validări, poate, mult peste limita admisă.”, a spus Ramona Olaru în emisiunea Ego Life.

Vezi și: Ramona Olaru și-a refăcut viața după despărțirea de Cătălin Cazacu. Cine este misteriosul iubit, lângă care trăiește o dragoste de "milioane"

Vezi și: Ramona Olaru, reacție neașteptată, după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Un bărbat care lovește o femeie este un gunoi"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel